dilluns, 22 de setembre del 2008

DISCULPES

Disculpes a la Banda Unió Musical d’Alberic, per la poca atenció que han rebut durant el decurs de la visita guiada a la ciutat, ja que eren unes 120 persones i han disposat d’un únic guia per mostrar la nostra ciutat i rebre la habitual informació d’interès dels indrets més destacats que tenim a la nostra ciutat. Disculpes per haver permès que es realitzés el seu concert en un escenari tant inadequat, i disculpes per no haver estat a l’alçada de l’atenció rebuda a la Ciutat d’Alberic, quan la Banda Unió Musical de Tarragona els varen visitar el passat 28 de juny.


Disculpes a tots els ciutadans i ciutadanes que habitualment gaudeixen amb els concerts de la BUMT, i que pensaven que aquest concert de celebració dels 15 anys, seria un concert de la categoria dels que ens tenen habituats a sentir, i en canvi en aquesta ocasió el consistori ha cregut convenient, que el lloc idoni per fer aquest concert era la Plaça de la Font, en un escenari on a part d’estar a uns dos metres de terra, amb la conseqüent pèrdua de so, també podíem gaudir de la música de fons causada pel soroll de plats, copes, coberts dels restaurants i bars del voltant de l’escenari, les habituals criatures jugant i corrent al davant del mateix, amb l’habitual soroll de fons ocasionat per les moltes persones que habitualment, i en un dia festiu més, parlen, riuen i criden a la plaça. El més sorprenent és que si tot això que els explico no fòs poc, l’execució d’una de les peces va estar enriquida per una traca que es va llençar molt a prop de la plaça de la Font.


Disculpes a la Banda Unió Musical de Tarragona, i al seu director el senyor Joan Baptista Messeguer, (responsable de que ens visiti una Banda d’aquesta categoria i a cost zero per l’Ajuntament), pel tracte tant inadequat que han rebut, dons en lloc de trobar facilitats per la realització del concert, tan sols han trobat entrebancs:
- En primer lloc no se’ls ha permès realitzar el concert al Palau de Congressos (escenari que era l’alternatiu en cas de pluja i el més adient per aquest tipus d’acte).
- Dos dies abans del concert els diuen que la recepció demanada a l’Ajuntament, no es podria celebrar, ja que ni l’Alcalde ni cap regidor del govern podia assistir-hi. (Finalment van concórrer dos regidors a la recepció, però no va ser una recepció del tipus a les que estem acostumats, ni tant sols havia una trista copa de cava).
- Habitualment s’oferia una col·laboració a la Banda, amb l’habitual ram de flors, al acabar la seva interpretació per cada un dels dos directors de les dos bandes que intervenien en el concert. Aquest any tampoc va ser atesa, no havia pressupost... (això sí, per pujar a l’escenari i lliurar el ram de flors que l’ajuntament no ha volgut pagar i sortir a la foto si que s’està disposat).
- L’altra col·laboració que demanava la Banda, era l’ampolla d’aigua que se’ls dona habitualment als musics, o el dinar o el sopar dels músics de la Banda convidada, pel que evidentment, tampoc ha hagut pressupost i no se’ls ha donat.


Voldria que aquest escrit ens fes reflexionar a tots els membres del consistori, i servís perquè una situació com aquesta, amb tant poc tacte, tant desafortunada, i tant inapropiada no es torni a repetir.

M. Carme Duch Torrelles
Regidora de l’Ajuntament de Tarragona


2 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Em sembla senzillament vergonyós. Com es pot ésser tan miserable, quina imatge dóna aquest Ajuntament.
Enfì Carme, com diu la dita no tenen un dit de front. Però aquesta es la trista realitat del nostre govern municipal.

Anònim ha dit...

La manca de cultura i educació queda patent em aquesta malifeta.

Espero una protesta al proper ple.

I per favor, dieu-li al de la radio que no talli quan intervé la oposició, no sé queda com de mal gust, baja com uns begoñia pasada, no ?.