divendres, 11 de juliol del 2008

CIU FA UN ACLARIMENT SOBRE L’ADJUDICACIÓ DEL SREVEI D’AJUDA A DOMICILI DE L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Tots els membres del Consell Rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials havien acordat com a criteri general en el concurs d’adjudicació del Servei d’Ajuda a Domicili concedir a dues empreses el servei, amb l’objectiu de garantir una millor cobertura del mateix a tota Tarragona donat que es preveia amb l’aplicació de la Llei de dependència un considerable increment de demanda.

En data 27 de juny de 2007, es reuneix el Consell Rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona i s’informa als membres dels Consell del resultat del concurs d’adjudicació del SAD.

Segons manifesta la Presidenta del Consell, Sra. Pelegrín, dues són les empreses que realitzaran a Tarragona el Servei d’Ajuda a Domicili: BB Serveis i Xarxa Santa Tecla. La presidenta explica que la primera cobrirà el servei als Barris de Ponent i a la Part Baixa i la segona a la resta de la ciutat, i que el pressupost global previst per SAD es distribuirà en funció de la demanada que es generi en cadascuna de les dues zones en les que l’Ajuntament ha dividit la ciutat.

Sorprèn veure com a diferents mitjans de comunicació només es refereix a la l’adjudicació del SAD a l’empresa BB Serveis, i Xarxa Santa Tecla??. Si es tracta d’una errada cal que una rectificació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En el tema de la Dependencia, l'Ajuntament i la Pelegrin tenen un forat negra, que caldria insvestiguesiu. Els expedients estan parats, per incapacitat en la seva gestió.

M. Victòria Forns ha dit...

Estic plenament d'acord en que la llei de la dependència i la nova llei de Serveis Socials de Catalunya no s'estan gestionant amb eficàcia. Per a ser més exactes, estan essent un veritable fracàs i no satisfà a ningú. L'aplicació a Catalunya ha estat més tardana que a la majoria de les Comunitats Autònomes de l'Estat. La resposta és lenta, els processos no resulten àgils i les resolucions en molts casos no corresponen a les necessitats de les persones sol•licitants. S'està abusant de la figura del curador dins l'àmbit familiar, i sorprèn com fins i tot s'aconsella que aquesta figura l'assumeixin persones que superen els 70 anys. Com s’entén que un/a fill/a de més de 70 anys hagi de ser el curador/a d'uns pares de més de 90???. I es queden tant amples.


Per suposat que seguirem vigilants amb el que està fent el nostre Ajuntmanet i vetllarem perquè millori la seva gestió.

Anònim ha dit...

Suposo que BB serveis no deu ser Ballesteros y Begoña (Floria) serveis... no?

Es que desde lo del Mallol... a Tarragona tot és possible!!