divendres, 18 de juliol del 2008

"FAVOR CON FAVOR SE PAGA"

PREGUNTA REALITZADA AL CONSELL PLENARI DEL 18.07.08
En qualitat de Conseller de l'Ajuntament de Tarragona, institució que es membre i en aquests moments Presideix la Mancomunitat de Residus Urbans i l'empresa SIRUSA, elevo la següent pregunta al Sr. Alcalde:
Primera: Hem tingut coneixement de la contractació d'un responsable d'activitats pedagògiques a la planta de Sirusa. Voldríem saber si aquest és un càrrec polític o tècnic?
Segona: Si la resposta a la primera és que correspon a un càrrec tècnic?
Tractant-se d'una empresa pública s'han seguit els principis de lliure concurrència i d'igualtat d'oportunitats?
Ha existit convocatòria pública i a on s'ha publicat?
Quins requisits acadèmics s'han sol·licitat als aspirants?
Quin perfil tenia aquesta plaça?
Quants aspirants s'han presentat i quines puntuacions han obtingut?
Preguntes realitzades pel portanveu de Convergència i Unió Joan Aregio i Navarro
RESPOSTA DEL SR. BALLESTEROS: Fins ara ha estat un càrrec tècnic i a partir d'ara serà un càrrec polític (es a dir, un càrrec de confiança)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui que en Mallol passa a ser oficialment càrrec de confiança del PSC-PSOE.

Quina vergonya de partit, quina vergonya de persona.

Quants euros més dels ciutadans van destinats a tornar aquest favor electoral? 40.000? 60.000?

On està la transparència de la qual parlava el PSC a la campanya?

Un altre enxufat! Ja no queda ningú del PSC sense treballar!

Unknown ha dit...

juasssssssss, molt bona pregunta. El Sr. Ballesteros té un problema, el PSC és el partit de l'estupidesa. Es clar, ara entenc lo del 34% de les piscines i el 50 de les matrícules,HAN DE PAGAR ELS CÀRRECS

Anònim ha dit...

me he predud el plenari, algu te una copia de les imatges, per veure les cares dels conseller de ERC i com no els del psc.

Anònim ha dit...

És molt fort el que està passant a l'Ajuntament de Tarragona.

Si em trec el carnet del Partit Socialista aconseguiré feina?

Anònim ha dit...

Anonim, ni aixó cal, fes com el mallol.

Voldria saber la llista amb el cost dels càrrec de confiança amb temps de CiU+PP i als del PSC+ERC

Anònim ha dit...

Anònim, si vols aconseguir feina ràpida, fes-te amiga dels Juárez. Mani qui mani, sempre en tenen. Quina colla de galifardeus!!

Anònim ha dit...

Crec. fora convenient que es dones publicitat o s'investiguès les clausules del contratce del Mallol i altres, a veura si realment son càrrecs de confiança. No fora cas que al damunt s'els tinguès que indemnitzar quan acabès la "confiança".

Anònim ha dit...

Joan Miquel, seria bó que corretgiguesis, el plural de Juarez, el Angel Juarez, mai ha estat en política, ell sempre s'ha dedicat a més del seu treball laboral a presidir l'AAVV de Rui Clar (amb les festes més maques de Tarragona) i darrearament presideix una ONG que es modélica en el seu funcionament i ajuda a paisos de Sud i centre América, sesne rés a veura en política.

El jove Juarez al igual que el seu dia el advocat Ixart, una vegada donats de baixa del PSC van anar a les llistes electorals de CiU, per tant, de cara a la gent i sense cap mena de transfuguisme ni de xaqueteros, cosa que no ha fet el Mallol, que ha canviat de carnet com de camisa i sempre vivint del cuento.
El jove Juarez a passat a militar a CDC i a treballar com assesor del grup municipal de CiU, com en el seu dia el Joan Bonet, Josep Albert, M. de Sande,(tots ex-CDC) o els assesors Cuadrado, Antonio Rodriguez, Joan Ruiz, C. Cepero etc. fins a 71 càrrecs més.

Per cert a l'Albada, on viu A. Juarez, s'han fet les millors festes de barri de Tarragona, amb la cantant Gisela, fruit de la feina feta per l'AAVV i A. Juarez.

Sr. Jona Miquel, sigui honest i digui veritats i no faci com els socialistes, esquitxant fang per aquí i per allà.

Dani Juárez ha dit...

Sr. Joan Miquel,

Està clar que el que vostè està fent es desviar l'atenció del post i a més a més provocar i faltar a la veritat a unes persones, que en aquest cas, es la meva familia.

Nomès dir-li que no m'agrada parlar amb anonims, sempre ho he trobat de cobards i signant com a Joan Miquel no està molt lluny d'un anonim.

Com vostè sap, el que diu es una "falacia" en tota regla. Si em coneix, cosa que dubto, sabrà que he treballat de cambrer, d'operari rentant cisternes de materies perilloses i alimentaries molts anys, al carrefour, al Port Aventura, en projectes de desenvolupament promoguts per la diputació i la Generalitat, etc.

Actualment tinc el privilegi d'estar a mitja jornada com a Assessor del Grup Municipal de CIU, gràcies a la confiança que m'ha donat el Joan i tots els companys del grup, però no oblidis mai, que jo exerceixo com a comercial en el sector de la prevenció de riscos.

Mai he amagat el meu suport incondicional al joan Aregio, com mai he amagat que de molt jove vaig militar uns mesos a les files socialistes, i que com qualsevol persona lliure pot fer, vaig rectificar per molts motius i em vaig donar de baixa.

A dia d'avui sòc militant de CDC, formo part d'un grup de persones que treballen amb il.lusió per millorar dia a dia la nostra ciutat i em sento orgullòs de ser qui sòc i del meu passat. Jo no tinc que amagar res.

Això si, si vols feina sense ànim de lucre, aqui si et puc ajudar.

Pots ajudar a qualsevol company del moviment veïnal a lluitar pels seus barris,apuntar-te a la penya del Nàstic per recolzar l'equip, fer-te voluntari de Mediterrània (o qualsevol altra ONG) i venir amb nosaltres a netejar platges, o a fer rutes de senderisme, tambè pots venir al grup de vigilància marina, etc..

Això si, perdràs moltes hores del dia ajudant als demes i al teu entorn. Aqui em trobaràs sempre.

Salutacions a tots.

Dani Juárez ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Maribel Rubio ha dit...

El comentari eliminat de les 15:56, és un comentari que ens ha arribat duplicat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Amb el Dani Juarez, al que considero amic meu, ha passat el contrari que amb d’altres. Normalment quant un partit polític ostenta el poder, sigui municipal, Govern de Catalunya etc, el partit puja en nombre de militants, i molts es fan militants per veure si cau alguna cosa, i quant perds el poder, amb la mateixa facilitat com han vingut marxen, sense cap mena d’escrúpols cap el partit guanyador( no cal que anomeni a ningú, però tenim clars exemples d’això) .
Quant CIU estava al poder en Dani Juarez, no militava a CDC, era independent, i col•laborava amb nosaltres, es justament ara que CIU a Tarragona resta a l’oposició, quant el Dani Juarez, compromès amb el nostre projecte, es quant ha decidit fer-se militant, el més còmode per ell, era seguir com independent i veure-les passar, però ha decidit implicar-se en un projecte polític en el que creu i en el agraïm la seva identificació i compromís. Ningú li ha regalat mai rés, i més d’un problema li ha ocasionat.
Felicitats Dani, per les magnifiques festes que heu fet a L’Albada.
PD. Gràcies també per ser amic meu.

Dani Juárez ha dit...

Gràcies a tu Quim per les teves paraules.
Les gràcies també a tu per ser amic meu i ja saps que pots comptar amb mi quan et faci falta.

Gràcies també a l'anonim, encara que torno a dir, que no m'agraden els que s'amaguen.

Una abraçada