dimecres, 2 de juliol del 2008

LA PÒLISSA DE CRÈDIT...

Ara resulta que Ematsa, es a dir, l’Ajuntament de Tarragona ha de demanar un crèdit per pagar les obres que es van realitzar per portar aigua a Barcelona. En concret una pòlissa de crèdit de 2.5 milions d’euros perquè de moment la Generalitat no ha pagat ni un euro.

Això si, dins de pocs dies hem de pagar 3.9 milions d’euros de dividends als accionistes (els accionistes son Aigües de Barcelona i l’Ajuntament del Sr. Ballesteros) corresponents a l’any 2007. Qualsevol persona normal diria, “doncs paguem dels dividends, i quan cobrem de la Generalitat ja repartirem beneficis”.

Doncs no, els beneficis d’Aigües de Barcelona i de l’Ajuntament del Sr. Ballesteros, son sagrats, i mes val que demanem una pòlissa de crèdit a l’euribor +0’20 (bons tractes nois!!) que ells triguin uns mesos en cobrar beneficis. Aquest és el govern d’esquerres i progressista de l’Ajuntament de Tarragona, lo primer és lo primer, i els beneficis dels accionistes son sagrats!!!!!! Per cert, en aquesta festa capitalista, on és Esquerra Republicana???

5 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

Hola!!

aquest és el primer comentari que deixo!!

Primer deixeu-me felicitar-vos per la iniciativa i pel bloc, és una molt bona idea i estic segur que amb una mica de temps serà un lloc de referència a on anar a buscar la informació que maipareix als mitjans de comunicació.

Per exemple, a quin diari a sortit que les AAVV ja han cobrat les subvencions?

En segon lloc i respecte al post en qüestió... Quan ho he llegit no m'ho podia creure...

A sobre som nosaltres qui hem de demanar una pòlissa de crèdit i, a més, cara.

QUE LA DEMANI L'ACA!!

Salutacions

Anònim ha dit...

Un exemple més de la mala gestió socialista i de la poca i mala negociació en el tema de l'aigua.

Si no m'equivoco també hi ha una partide de 100 mil euros "discutida", però com es pot consentir que hagi partides "discutides", es que l'ACA "discuteix" la feina dels directius de EMATSA. Una altre vegada cal exigir una bestreta a compte de les depeses. Si volen aigua primer a pagar. La genuflexió davant del Montilla o Hereu, que ancara no han donat les gràcies, no pot arribar a que ens consti diners als tarragonins, per cert qui pagarà les interesos i costos de la polissa??.

Anònim ha dit...

Com es que a la premsa tarragonina aquets temes no son criticats?.

Com es posible que es fes corre tanta tinta sobre les necesitats i condicions del travàs de l'aigua i ningú expliqués els extrems económics del travàs. Que ha de pagar les conenades, acondicionaments i altres despeses que es van fer per trasvasar aigua a Barcelona, es que aquells politics a més de ser mal previsors ara son uns "gorreros" i em de pagar els tarragonins, on son ara les grans explicacions del Sr. Ballesteros, o es que ara ens discutiruan la factura.

Anònim ha dit...

La Unió europea neoliberal vol imposar les 65 hores setmanals i eliminar limitació 8 hores. El "socialista"Corbacho s´absté
Amb acord de 27 estats, a través del consell de Ministres de Treball de torn, per tant el català, Celestino Corbacho, s´ha abstingut en un dels atacs més greus als treballadors/es d´aquest país. I ara el PSOE farà la cantarella que mirarà d´aturar, la qüestió és que a Europa, ell s´ha abstingut, ni tan sols un vot particular en contra, per tant Celestino Corbacho, el nou neoliberal ministre espanyol de Treball.

Artur ha dit...

Molt interessant aquest blog per a que els polítics que representen part de la ciutadanis tinguin informació (retroalimentació) dels seus votants o simpatitzants. És una forma d'apropar-se al ciutadà.

Pel que fa al repartiment de dividends, la llei de S.A i de S.L. confirma que el dividend es pot realitzar sempre i quan existeixin les condicions de tresoreria necessàries. Si no existeixen disponibilitats, no es pot repartir el benefici.

Crec que els accionistes ho podrien impugnar, o també qualsevol dels creditors perquè aquesta distribució dels guanys (teòrics) implicaria una disminució de la capacitat de pagament o garantia de fer front als deutes de l'empresa EMATSA.

Això fa olor de socarrim, o pitjor, de podrit.