dimecres, 9 de juliol del 2008

PRIMER TARRAGONA!!. Doncs si, si, ja es veu!!

En aquest primer any de govern socialista, hem pogut veure com s’ha augmentat la pressió fiscal, s’han pujat els impostos i les taxes, no s’ha iniciat ni un sol projecte nou...etc, però penso que la gota que ha vessat el got ha estat el tema de L’AIGUA.

Hi ha una dita castellana que diu, “lo que mal empieza, mal acaba”, i sembla ser, que així és. Cal esperar també que no tinguem més sorpreses. Com sempre he mantingut, amb els temes importants de ciutat, no es poden posar per davant els interessos de partit. No pots ser Alcalde d’una ciutat com Tarragona, i cedir davant les exigències de la Generalitat, de l’ACA o del teu partit. No es pot anteposar res a la nostra ciutat. Una part de l’eslògan socialista a la campanya de les passades eleccions municipals deia: PRIMER TARRAGONA!!. Doncs si, si, ja es veu!!

Hem viscut uns episodis increïbles, decisions preses amb nocturnitat, desinformació a tothom en general, de les repercussions que podien tenir totes les mesures preses per la nostra ciutat, desorganització entre l’equip de govern de l’Ajuntament i EMATSA, bé, en general un CIRC en el que guanyava qui la feia més grossa.

Ja el que no podíem creure, era saber que EMATSA, tenia que assumir un deute de l’ACA de 2,5 milions d’euros, per pagar part de les obres que es van fer per portar aigua a Barcelona. Per si això no fos prou preocupant, EMATSA demana un crèdit per pagar les maleïdes obres, i així no haver de malbaratar els dividends que pertoquen als seus accionistes. En definitiva la nefasta gestió socialista de tots els òrgans que han intervingut en aquesta pel·lícula poden deixar la caixa d’EMATSA buida.

JO EM PREGUNTO SI AIXÒ ÉS SOLIDARITAT, PERÒ M’AGRADARIA SABER AMB QUI?, perquè no serà pas amb Tarragona.

M’agradaria sentir que ens explica el Sr. Alcalde, al respecte de la qüestió.

A hores d’ara, les noves maneres de fer d’aquest equip de govern deixen molt que desitjar, no es pot vestir un sant per desvestir a un altre.

Per tot això, el Grup Municipal de Convergència i Unió, ha demanat un certificat dels acords presos en el Consell d’Administració celebrat el passat 30 de juny, per estudiar una possible impugnació dels mateixos, tenint en compte, que aquests podrien concorre en alguna de les causes previstes per la llei a tal efecte de prejudici contra la societat.
Publicat a tottarragona.cat com article d'opinió
Joan Aregio