dimecres, 2 de juliol del 2008

SOBRE LA COMISSARIA DELS MOSSOS D'ESQUADRA

Fa massa dies que s’estan produint informacions contradictòries al voltant del tema de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Als veïns del carrer Battestini s’els va dir en un primer moment per part del Sr. Tarrés, Regidor d’Urbanisme, que sols els colocarien una oficina de 100 m2. i la Comissaria Central estaria a Camp Clar. Desprès de les denuncies dels veïns i de CIU sobre la poca credibilitat d’aquesta informació, el Regidor Sr. Carles Castillo va dir públicament que la Comissaria de Tarragona seria la de Battestini (cosa que significa alguna cosa mes que 100 m2).

Davant d’aquestes declaracions els veïns de Camp Clar van demanar explicacions a l’Alcaldia de l’Ajuntament i ahir mateix se’ls deia que no, que no era cert el que deia el Sr. Castillo, i que la Comissaria Central anava a Camp Clar. Davant tot aquest cúmul de contradiccions des de CiU emplacem al Sr. Ballesteros a que digui d’una vegada per totes on va situada la Comissaria Central, i exactament que és i on va aquesta “segona comissaria”, quant espai ocupa i quines seran les funcions de cadascuna d’elles.

Des de CiU a més denunciem aquesta manera de fer les coses de l’equip socialista, desorganitzada, on un regidor diu una cosa i un altre el contrari, sense criteri, que dona una clara mostra de la poca capacitat organitzativa i de lideratge de l’Alcalde Ballesteros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I del cuartel de la guadia urbana, que s'en sap?.

Anònim ha dit...

fins el any 2010, o 2011, o 2012 o
fins...........................
de moment la primera pedra esta ficada,pero falta la segona, tercera,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

aixi nem

apa noi