dijous, 24 de juliol del 2008

Sr. Sanahujes, no menteixi

PREC EFECTUAT AL CONSELL PLENARI DEL 18.07.08


Al plenari del més passat, li vaig preguntar quina havia estat la seva tasca al Congrés de la AICE celebrat a Brasil, el mes d’abril, en aquella ocasió ens va dir que havia anat a presentar la tarja del bus escolar, i que ja m’informaria amb una memòria detallada de tot el que hi havia fet.

Dons be, Sr. Sanahujes li Prego que sigui una mica més respectuós amb els ciutadans i ciutadanes de Tarragona, ja que no ens mereixem que ens digui mentides.

Vostè a Brasil no ha anat a presentar res. En el programa de del Congrés, en cap moment surt l’Ajuntament de Tarragona per en lloc, ni en les experiències de bones pràctiques, ni en les presentacions tipus pòster que allí es presentaren. Si vostè volia anar a Brasil, per veure un congres de l’AICE, digui que hi va anar a això, digui que hi va anar a conèixer gent a fer relacions, i deixi que siguin els ciutadans que pensin el que vulguin. Però li Prego que no ens vulgui enganyar, dient que ha anat a presentar alguna experiència si no ho ha fet.

Es que té remordiments d’haver gastat diners públics per anar vostè i el Director de l’IME a un congrés internacional, a no presentar-hi res, i per això ens enganya dient que ha anat a presentar dos experiències?.

És per això que ens presenta un document ridícul explicant el que hi ha anat a fer? Un document que és indigne d’un educador, ja que per presentar dos projectes, tant sols utilitza dues ratlles de text per cadascun?, és que creu que això és una memòria?, és que creu que això és un document per presentar?

Li Prego que sigui curós i no vulgui enganyar als ciutadans i ciutadanes que no ens ho mereixem.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina va ser la resposta del Sanahujes?. Es pot fer res més?.
feliu

Anònim ha dit...

Quina vergonya més gran!

No pot ser qu tinguem gent d'aquesta mena...

Si i va anar per veure com era un congrés d'aquest tipus perfecte però que ho digui!!

Però que ens enganyi a tots dient lo del bus que a sobre npo és el que ens van prometre!!!!

Que ens estan foten el pel a tots!

Quina vergonya més gran!

Anònim ha dit...

Quina vergonya, que un tipus de persona així ena hagi de representar a tots.

Anònim ha dit...

La propera vegada demaneu un informe que detalli les actuacions fetes en el viatje, no estaria de més un informe previ al viatje que justifiquès la despeses. Així es fa a les empreses series.