divendres, 18 de juliol del 2008

SUBVENCIONS ASSOCIACIONS DE VEÏNS

PREC REALITZAT AL CONSELL PLENARI DEL 18.07.08
Resten encara algunes associacions de veïns per cobrar, tot i que el conseller de Relacions Ciutadanes en comissió, ja va manifestar que cobrarien a finals d’agost. Aquest Grup Municipal, prega la màxima celeritat, en el pagament de les associacions que resten per pagar, ja que aquestes també celebren les seves festes de forma immediata, i així puguin afrontar el compromisos adquirits amb els diferents proveïdors.
Prec realitzat per la Consellera Maribel Rubio

La resposta del Sr. Lopez Pasca és que avui s’aprova en consell plenari el modificatiu de crèdit i s’ha de exposar un mes, i per tant no cobraran fins al 18 o 19 d’agost.

3 comentaris:

Maribel Rubio ha dit...

La única realitat en tot el que respecta a les subencions de les Associacions de veïns, és que s'han revisat els expedients molt lentament, i això ha provocat un endarreriment no habitual en aquest Ajuntament.
Per tant la Conselleria de Relacions Ciutadanes cal que es posi les piles.

Anònim ha dit...

Hola Maribel,

La meva AAVV està patint greus problemes per culpa de la lentitud en el pagament.

Mai haviem trigat tant en cobrar.

És molt greu que estiguem a finals de juliol i encara no haguem rebut la subvenció.

A aquest pas, faran que les AAVV desapareguin i les festes dels barris també

Anònim ha dit...

Caldria una llista de les que no han cobrat.

Penso que els diners públics, no tindrian que servir per "festes i festetes". Els barris tenen greus mancances i els diners públics no estan per llençar-los i mneys quan apujan els parkings i les piscines.