divendres, 15 d’agost del 2008

El grup Municipal de Convergència i Unió fa una roda de premsa a Bonavista.

El nostre Grup Municipal va efectuar ahir dijous, 14 d’agost una roda de premsa a Bonavista amb 2 motius:

El primer: l’estat en que es troba Bonavista, desprès d'un any i 2 mesos de govern socialista, en un barri o claríssimament els ciutadans van confiar en el Sr. Ballesteros, a les darreres eleccions municipals. Sr. Ballesteros, desprès d’haver promès la lluna, no oblidi que els ciutadans tenen memòria, i a Bonavista no ha passat res de res.

El segon: Aprofitant que ahir començaven les festes majors de Bonavista, Denunciar que l’associació de Veïns, no ha cobrat la subvenció que cada any atorga l’ajuntament de Tarragona, i el seu President s’ha vist obligat a sol·licitar un crèdit personal per fer front al pagament dels contractes acordats. Aquest fet no s’havia produït mai en els 18 anys de govern de Convergència i Unió a la nostra ciutat.

Tot i que es va produir un retard en la presentació de la documentació, d’això ja fa 5 mesos, temps suficient per haver resolt la situació, tant sols hagués calgut una mica de voluntat política i comprensió cap a la tasca social i cultura que desenvolupen les associacions de veïns a la nostra ciutat.

El regidor de Relacions Ciutadanes, Sr. López Pasca i la regidora de barri Sra. Floria no ha sabut fer front a un tema tant senzill com aquest.

Si aquesta és la proximitat de la que tant presumeixen, anem molt malament.












3 comentaris:

Anònim ha dit...

però que no ho veieu que aquests sociates no fa res?!

I d'aqui a 3 anys encara els haurem de tornar a aguantar....

espero que Tarragona se'0n estigui adonant!!!!

Anònim ha dit...

Está bé posar d'evidència que moltes promeses electorals no s'estan complint.Però em fa gràcia que per una banda es parli de 18 anys de govern de CiU (com a fet positiu) i per altra es digui que els del PSC no fan res pel barri.

Doncs que ha fet CiU per les mancances que té el barri en aquests 18 anys (a més de la subvenció per la tasca social i cultural que fa l'associació de veins)?

Maribel Rubio ha dit...

Benvolgut anònim, és evident que en 18 anys el govern de CiU ha fet moltes coses, moltes de bones però alguna errada podem haver comés.

De ben segur, no coneixia vosté la situació dels barris de Tarragona, i concretament de Bonavista abans del govern de CiU o té molt poca memòria.

El que està clar és que de la Tarragona gris a la que ens tenia acostumats el Sr. Recasens, vam passar a una Tarragona de la que tots ens en sentim orgullosos i que és fruit de 18 anys de treball de CiU i de l'esforç de tots els Tarragonins.