dimarts, 30 de setembre del 2008

CiU demana la dimissió de l'Alcalde Ballesteros.


El Grup Municipal de CiU, juntament amb el Grup Municipal de PPC, han demanat públicament la dimissió de l’Alcalde Ballesteros a resultes de l’engany que han patit CiU i PP al no obtindre les informacions que l’Alcalde va assegurar que rebrien si aquests grups municipals tornaven a la Junta Directiva de Tarragona 2017.

Per tal de poder saber si el Sr. Rigau va dir o no la veritat quan assegurava que TECNIGÈNIA havia avançat 120.000 € a la candidatura, són imprescindibles les factures dels treballs subcontractats per TECNIGENIA i que la direcció de TGN 2017 es nega a facilitar.

El Sr. Ballesteros no pot permetre que es negui informació d’un projecte de ciutat a l’oposició per molt que es tracti d’una entitat privada i més quan va prometre la màxima transparència. A més no pot permetre que s’acusi a l’Auntament de no donar suport econòmic a la Candidatura sense comprovar si l’abans esmentat avançament per part de TECNIGENIA és cert.

Així doncs, l’Alcalde hauria d’aclarir si són certes les acusacions del Sr. Rigau sobre la falta de suport econòmic de l’Ajuntament ja que el seu silenci desprestigia encara més la gestió de la Candidatura. A data d’avui no ho ha fet i a més s’enroca en el seu suport al president de la Junta Directiva, Sr. Mario Rigau.

Els grups de CiU i PP hem recolzat l’Alcalde i la Candidatura en tot moment acceptant la proposta personal del Sr. Ballesteros en ares del consens tot i els dubtes que generava la designació del Sr. Rigau. També vam seguir les instruccions que l’Alcalde ens va donar per aconseguir tota la informació un cop iniciada tota la polèmica. Tot i així, ha estat impossible aconseguir el que sol·licitàvem torejant-nos constantment.

Per tots aquest motius DEMANEM LA SEVA DIMISSIÓ per ocultar informació a l’oposició i ser el màxim responsable del desprestigi de la Candidatura de Tarragona 2017, de la qual és President d’Honor.

Així mateix els representants de CiU i PP a la Junta Directiva presentaran aquesta setmana l’escrit pertinent de denúncia davant el Síndic de Greuges.

Tarragona 30 de setembre de 2008 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No afluxeu, aquests sociates a més de mentiders son un bluff.

I si volen investigar les asociacions de jubilats, que no s'oblidin de la del Josep Albert, n'hi deu haver per sucar-hi pa.

Anònim ha dit...

A la fiscalia amb tot això.