dijous, 9 d’octubre del 2008

El nou Camp del Nàstic no s'acabarà fent gràcies a l'incompetència de l'Equip de Govern socialista

El Grup Municipal de CiU ja veia venir que el Camp del Nàstic no s'acabaria fent i resulta evident la falta d'interès sobre el tema i també es fa palès que no s'ha negociat per tal de tirar endavant el projecte.

Per això, el Conseller de CiU, e lSr. Raul Font, va demanar ahir en roda de premsa, que l'Alcalde Ballesteros expliqui qui i amb qui ha negociat amb l'empresa encarregada de l a construcció PAI per tal de desanquilosar la construcció de l'equipament.

Font també va criticar les declaracions del Conseller d'esports, el Sr. Cosano, en les que deia que es seguirien fent, al marge de la construcció de l'estadi, les altres instal·lacions annexes ja que en els nous pressupostos no es contemplen les partides relatives al cost de 6-7 milions d'euros necessaris per a dur-les a terme.

Finalment, Font va apuntar que l'actual Equip de Govern socialista viu de declaracions buides de contingut sense desencallar cap dels projectes dels que presumeixen.

Segons el també Conseller del Grup Municipal de CiU, el Sr. Jordi Sendra, si tot s'hagues fet sense les modificacions imposades pel Sr. Ballesteros a hores d'ara ja hauríem de veure alguna cosa més que un solar ple d'herbes i destacava que l'actual crisis que patim no és la principal causa de la no construcció del nou Camp del Nàstic sinó que la incompetència de l'Equip de Govern és l'única culpable de la pèrdua d'aquest importantíssim equipament per a la nostra ciutat i per la zona que havia d'acollir-lo.

Per això va demanar al Sr.Ballesteros que corroborés les declaracions del Conseller d'esports i en aquest cas va suggerir la necessitat de que aquest dimitís ja que ha demostrat la seva incapacitat per a tirar endavant aquest projecte.

En la mateix roda de premsa, la Consellera Maribel Rubio, va destacar la importància d'aquest projecte, juntament amb la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra per dignificar la zona i engegar així un procés de rehabilitació del barri amb tots els beneficis per als veïns que això comporta.

D'altra banda, la Sra. Rubio, va lamentar que els Sr Ballesteros només creui el riu per anar a recollir vots quan s'acosten les eleccions.