dissabte, 11 d’octubre del 2008

LA SETMANA MEDIEVAL, LA DISBAUXA I ELS ASSESSORS

De les declaracions fetes en Més Tarragona pel Sr. Josep Maria Marauri, President de l’associació organitzadora de la Setmana Medieval de Tarragona i simpatitzant (sinó militant) del PSC, volem ressaltar un detall que tot i que no ens sorprèn, ens resulta si més no, preocupant.

Al marge del patètic espectacle que des de l’any passat es viu amb la Setmana Medieval (ara es fa, ara no es fa; ara es fa aquí, ara es fa allà), diu el Sr. Marauri que confia que l’any vinent se’n faci càrrec l’Ajuntament . . . AMB ELL D’ASSESSOR.

Els avanço, en base a aquestes declaracions, que l’any que ve un altre amic del govern entrarà a formar part del grupet selectiu de “endollats” al pressupost municipal, un assessor més i un sou més.

Després que no ens diguin del govern que fan tot el que poden per pal•liar la crisi. Deu ser que fan tot el que poden per pal•liar la crisi dels seus amics.


Tarragona, 10 d’octubre de 2008
Jordi-Miquel Sendra Vellvè
Conseller del Grup Municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No oblidem que el sr Marauri ja va tenir la seva època daurada com a assessor en l'anterior etapa socialista organitzant festivals i esdeveniments varis amb la seva empresa i a càrrec del pressupost municipal.

Anònim ha dit...

Però si aquest paio, ja va ser assesor de creació d'empreses a la oficina municipla dalt del Metropol i a més com president de veins de la Part Baixa, va cobrar dues vegades subvenció dels instruments mitjevals. I encara no se sap si ha tornat el calès.
En quan a la ? de socialista, ES SOCIATA DE CARNET. si no de qué?.
Ah i el cotxes de la AAVV els posen a l'edifici del Servicio Nacional de Trigo al c/ Smtih.

Anònim ha dit...

I tant que es SOCIATA de carnet o no us recordeu de les manis que organitzava com a "lider" veïnal i que tenien la seva arribada al davant de la casa d'en Nadal (antic alcalde)? Es veu que li deuen alguna cosa a aquest paio...

Anònim ha dit...

Que verguenza menudos MA.... tenemos en esta ciudad de ineptos

Anònim ha dit...

Estamos apañados de tanto Ma..... y mandatarios ineptos del PSC de Tarragona

Anònim ha dit...

Estamos apañados de tanto Ma..... y mandatarios ineptos del PSC de Tarragona