dijous, 29 de gener del 2009

DESGAVELL EN L’ÀREA DE SEGURETAT DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Des del Grup municipal de CIU hem denunciat en reiterades ocasions el desgavell i la falta de planificació de l’àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Tarragona. Una vegada més els esdeveniments, increment de denuncies de robatoris a la ciutat, ens donen la raó. El Sr. Carles Castillo presumeix d’haver augmentat els agents de la Guàrdia Urbana i de crear una àrea específica en seguretat. Mai dubtarem de la professionalitat dels agents de la Guàrdia Urbana, tot el contrari, però si de les directrius de qui depenen, el Sr. Carles Castillo.

Pel ciutadà la creació d’una àrea específica de seguretat s’ha traduït bàsicament en un increment de les sancions, s’ha multiplicat la imposició de multes. Aquest increment en la imposició de sancions respon a directrius clares del regidor socialista responsable de l’àrea de seguretat, i no ho diem per dir, doncs el govern municipal ha aprovat un pressupost en que la previsió d’ingressos en concepte de multes augmenta en un 30%, s’han de posar moltes multes per arribar a complir aquesta previsió, i evidentment l’increment de les sancions no ajuda en una època de crisis com en la que vivim, o si no que preguntin a qualsevol ciutadà el que costa pagar una multa i la retirada del vehicle per la grua. Per suposat que no diem que no s’imposin multes quan calgui, però en dos anys tant ha canviat el comportament dels ciutadans de Tarragona que s’han de triplicar les sancions?.

També des de CIU s’ha denunciat en diverses ocasions la falta de concreció de com, quan i a on s’havia d’instal·lar la comissaria dels Mossos d’esquadra, la falta de determinació, les discrepàncies entre els partits del govern municipal i la falta de determinació de la Generalitat de Catalunya respecte de la seva ubicació, ha suposat endarrerir la seva construcció, demostrant-se una vegada més una falta de planificació de l’àrea de seguretat de l’ajuntament.

Els ciutadans de Tarragona volen mesures que facin augmentar la seva seguretat, i no l’afany recaptatori que s’ha instal·lat en l’àrea de seguretat del govern municipal.


GRUP MUNICIPAL DE CIU.