dilluns, 19 de gener del 2009

EL DECRET DE SEQUERA

A dia d’avui, el govern aixecarà el decret de sequera, fins aquí perfecte, perquè ja tenim els pantans als seus nivells òptims. Però que han fet els governs d’esquerres i de progrés perquè no ens tornem a trobar en la mateixa situació que fa uns mesos?. Quines solucions s’han buscat per evitar més enfrontaments territorials per un be tant preuat i poderós com l’AIGUA???

A on s’ha amagat des de aleshores el conseller Baltasar? Potser és que quan s’acaben les pressions s’ha acabat la feina? Això sí, es continuarà recomanant a la població un consum responsable.
A on està tot l’interès de l’alcalde Ballesteros per la seva Tarragona, i perquè no ens torni a faltar mai més l’aigua?.

Senyors governants del nostres país, els catalans ja hem demostrat en diferents ocasions que som responsables, i molt, molt més que vostès; uns dirigents que pretenen ser els nostres líders i que l’únic que saben fer a la perfecció és ser partidistes i posar en primer lloc els interessos del seu partit, i no dels ciutadans.

Un cop més aquest govern tripartit i de progrés demostra no tenir cap tipus de previsió en temes tant cabdals com aquest. Això no es pot permetre, que aquest govern tant sols es dediqui a posar tiretes a les ferides quan sagnen, i mentre tant continuïn obertes. Segueixen sense fer cap pas endavant per solucionar definitivament la situació.

Tenen tants focs oberts que fa por mirar amb cap esperança al futur, de Catalunya. L’atur, els impostos i les taxes, la sanitat, el nostre finançament..... l’AIGUA....

Senyors dels tripartit, a què esperen per fer alguna acció que avali que governen el nostre país perquè s’ho han guanyat?. Si no es veuen capaços de dirigir una nació que vol anar més lluny del que vostès es plantegen, DONCS PLEGUIN!!!

Els catalans volem solucions i progrés, però del de veritat, no del seu.



Maribel Rubio
Consellera del Grup Municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que el tema es tan important que caldria un monogràfic per dtenir un protocol o previsió de quan torni a falta aigua. Està vist que a Tarragona si pot faltar aigua i a més salada, que por escapar-se pols radioctiva, però als de BC NO!. Per atn vol dir que a la proxima, aigua, barcos, llum i el que faci falta cap a Barcelona i si al damunt els "perjudicats" no cobren del "beneficats", dons mira al damunt de p... paga el veura.

Anònim ha dit...

Ara acaben de treua el decret de sequera de tots el socialistes. L'anunciat l'Almunia, com a Secretari de Economia de Bruseles.
Paro 19,6
PIB: -2,1
Inflació, 1,4
I el guenyo del Solbes, sense ideas ni gats a la xistera, home potser el Montilla o la Maleni, li sap treura alguna coseta.