dimarts, 24 de març del 2009

CRISI MUNICIPAL

Segurament el govern del nostre Ajuntament haurà buscat a hores d’ara, infinitat de subterfugis, per amagar el que és una gran crisi de govern.

Quan a menys de dos anys de l’existència d’un govern el responsable de la seva creació Sr. Ballesteros, es veu en la necessitat de procedir a modificar-lo, no existeix cap altre realitat que la del fracàs d’un model i d’unes decisions.

El fracàs del model socialista, i de les decisions del Sr. Ballesteros que té suficient experiència en com hauria de funcionar l’ajuntament i també en governar (sols cal recordar els seus anys de Conseller, segurament el més antic de l’Ajuntament).

Nosaltres teníem raó quan dèiem que la responsable de cultura del nostre Ajuntament la Sra. Coloma estava fent una gestió nefasta a la seva Conselleria, també teníem raó quan dèiem que la Sra. Crespo ha estat incapaç de millorar la neteja pública, i la prova de tot això és aquesta crisi.

Un total de cinc Consellers, estan afectats per aquesta crisi, la Sra. Coloma, la Sra. Crespo, la Sra. Floria , el Sr. Castillo i el Sr. Tarrés que perden competències que tenien abans.

I en sentit estricte sols dos, la Sra. Herrera i el Sr. Rodríguez en guanyen. És a dir set Consellers socialistes han patit el desgavell organitzatiu del Sr. Ballesteros, el desgavell d’un Alcalde que ni compleix el que promet, ni sap fer bé la feina.

Ara, el remei pot ser pitjor que l’enfermetat, s’han creat Conselleries que sols obeeixen a criteris d’equilibris interns del partit socialista, oblidant que la ciutat tindria que estar per damunt d’això i caldria buscar el model organitzatiu més eficient possible.

Què fa la Cultura i la Salut a la mateixa Regidoria? I les festes amb la Cooperació i els Centres Cívics? Que fa la Regidoria de les empreses municipals incorporant ara la concessió de les llicències??

I per cert què fa Esquerra Republicana, segueixen en el seu paper d’espectadors?. És aquest tot el protagonisme al què poden aspirar? Jo de vostès passaria a l’acció, s’adonen que l’escenari actual els segueix perjudicant?.

Com sempre ara els socialistes intentaran vendre’ns tot això com un gran pas endavant en la modernització de l’Ajuntament, i un cop més paraules, paraules i fum molt de fum per tapar una realitat incontestable en aquest moment, Tarragona no funciona i això es culpa del Sr. Ballesteros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, i ara que passarà amb els càrec de confiança i assessors que els regidors varen contractar (amics o confiança seva) ak cambiar les competencies, seguiranels mateixos o seran de nous, perqué els de confiança d'avans ja no ho son dels d'ara ?.

Va a favo del estalvi aquest camvi de competencies, a les targetes, retols, compromisos, contractes, renovacions etc. etc. annirà i per la llei la llice cia del Corte Inglès. Serà més republicana i "Trono Villagas" l'area de cultura'?.
Que pasa amb l'estalvi de protocol, amb l'aperitiu de la Rosell abans d'ahir a Casa Canals.??.
Es poden saber ja dades comparatives i de desviacons dels pressupostos "de tots" o sigui municipals.
Espot saber la dedicació i els temps de cada regidor al seu treball, i al destinat a viatjes??.

Vaig llegir que l'acte de la Casa Argentina, s'habia socialitzat, sabeu, per gràcia de Deu, d'on van treura els socialistes els 1.500€ de subvenció abans de l'acte i quin va ser el pago.??.

jon ha dit...

Crisiiiiis ???, però quina crisis, cobran cada més, amb un 37% d'augment de l'any anterior, jo voldria estar com ells, collona i sinò que ho deixin, total per lo que fan !.

Uns de viatge en Audi6, altres /10/12) a Madrid de turisme, altres cobran del Comarcal i la Dipu. altres del Parlament. I tots plegat no tenin ni mitja carrera, bueno una té "cristalografia" i un altre porta desahucis.