divendres, 19 de juny del 2009

AMB LA TDT EL PSC GUANYA I TARRAGONA PERD

L’anunci a la premsa que Canal Reus gestionarà la TDT pública (repetir PUBLICA) de Tarragona, deixa palès un cop més que pesen més les decisions polítiques de partit que cap altra.

És possible que a la nostra comarca no hagi cap empresa que pugui assumir aquesta gestió? Ens està dient el sr. Ballesteros amb aquest anunci, que a cap de les poblacions que participa al consorci de la TDT no hi ha cap empresa que pugui gestionar-la, o el sr. Ballesteros un cop més s’està sometent a directrius polítiques del PSC.

De ben segur aquest és un acord d’aquells que perjudiquen profundament a Tarragona, i posen en greu risc la nostra capitalitat.

Insisteixo, aquesta és una decisió política, i aquesta pot ser la gota que vessi el got, i faci esclatar a molts tarragonins.

Aquí darrera es veu la mà de la diputació de Barcelona i de la Xarxa de Televisions locals controlada pel PSC a Barcelona i ara desembarca a Tarragona mitjançant aquest projecte.

Per cert i ens han arribat veus que opinen i esperem que això no sigui així perquè seria un escàndol, que podem arribar a estar ajudant a pagar part de les despeses de la Televisió de REUS, insistim, si això fos així seria un autèntic escàndol.

El nostre grup quedem absolutament perplexes que cap proposta sortida de la nostra ciutat o de cap dels municipis que conformen aquest consorci hagi estat vàlida per al sr. Ballesteros o per al PSC.

Està clar que un cop més el sr. Ballesteros ha fet que el PSC guanyi i Tarragona perdi.


Maribel Rubio
Regidora del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

feliu ha dit...

Crec que comença a ser hora que CiU convoqui una mani. com feient els sociates.