dimecres, 29 de juliol del 2009

ENTRE BALLESTEROS I DE LOS RIOS HI HA DESACORDS

Sembla ser, a jutjar per les declaracions de diferents membres dels dos partits que conformen l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona, que entre les dos forces que governen existeixen desacords en projectes importants de ciutat.

És increïble veure com en 4 mesos la futura Vila Olímpica (si s’acaba construint) ha canviat d’ubicació i ja s’ha traslladat dos vegades. Per seguir marejant la perdiu, en tant sols 16 dies de diferència el govern es contradiu en dos projectes importants com són la Vila Olímpica i el Parc Tecnològic, i per les declaracions d’uns i altres no tenen ni idea de que han de fer, a on, ni res de res.

El dia 11 de juliol, el sr. Tarrés (PSC), va fer declaracions als mitjans locals, afirmant que la Vila Olímpica que albergarà als esportistes dels Jocs del Mediterrani, si Tarragona acaba organitzant-los definitivament, es construiria a Sescelades. 16 dies més tard, el sr. De los Rios (ERC), declara que ell no ho té tant clar, i que a Sescelades la prioritat és el Parc Tecnològic.

Aquests desacords signifiquen que tant el PSC com ERC, van cada u a la seva i el problemes comencen quan els projectes, o part d’ells, es creuen, i aleshores és quan ha de decidir algú, i qui ho fa? Doncs ja es veu, o millor dit, ja es veurà que s’acaba fent a Sescelades, i quin futur li espera a la Ciutat Residencial, potser acabaran jugant-s’ho al “pito pito colorito”.

A tot això l’única que surt perjudicada d’aquesta manca de coordinació i entesa en el disseny dels que han de ser projectes importants de ciutat, són Tarragona i els seus ciutadans, que veuen com la inoperància de l’equip de govern resta sistemàticament les opcions de que la nostra ciutat esdevingui finalment seu dels Jocs del Mediterrani 2017, i que el projecte del Parc Tecnològic avanci segons el previst.

O també potser que no tinguin ni idea de com s’ha de dibuixar la Tarragona del present i del futur, i avui fem la Vila a la Ciutat Residencial i demà canvien la ubicació i la fan a Sescelades, i després no se sap a on es farà, i tot això sense tenir en compte la repercussió de les declaracions, i sobretot, a totes les persones que poden afectar.

Des de CIU pensem que aquesta no és forma de governar una ciutat, i que cal que l’equip de govern s’aclareixi. De ja fa dos anys que Tarragona s’ha submergit en una dinàmica negativa, i la ciutat no avança, està parada, i només falta que l’equip de govern no s’aclareixi!

Cal més fermesa a l’hora de prendre decisions i és per això que el nostre grup municipal exigeix que ens aclareixin a nosaltres i a tots els ciutadans quins son els projectes tant de la Vila Olímpica com del Parc Tecnològic i evidentment del futur sobre la Ciutat Residencial. 
 

Maribel Rubio

Regidora del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona 

1 comentari:

feliu ha dit...

Pero algú es pot pensar, que entre un independentista i un socialista del PSOE, hi pot haver-hi sintonia??, però si aquets son els deixebles i bocamolls, dels Rodriguez Ibarra, Guerra i altres tios d'igual catadura.