dilluns, 3 d’agost del 2009

LA CASERNA DELS MOSSOS

El Grup Municipal de CiU vol expressar la seva profunda satisfacció pel fet que definitivament és a Camp Clar on s’ubicarà la Caserna dels Mossos d’Esquadra i que la seva construcció és imminent.  

CiU sempre ha defensat aquesta ubicació, moltes vegades en solitari, i si la  Generalitat no hagués fet cas al Sr. Ballesteros i hagués acceptat Camp Clar en el seu dia tal i com demanava l’equip de govern anterior, ara ja estaria acabada i inaugurada.   

També ens satisfà  que la Generalitat oblidi definitivament la construcció d’una segona caserna al Carrer Battestini, la qual comptava amb el suport del govern municipal i que hagués suposat carregar-se un altre equipament vital per a la mobilitat dels tarragonins com és el pàrking de Battestini. 

Lamentem però que durant més d’un any la Generalitat i el Govern Municipal han estat torejant, confonent i desinformant tant als veïns de Camp Clar com als de Battestini, cosa que es podrien haver estalviat. Des de CiU denunciem aquesta manera de fer les coses de l’equip socialista, desorganitzada,  on un regidor diu una cosa i un altre el contrari, sense criteri, que dona una clara mostra de la poca capacitat organitzativa i de lideratge de l’Alcalde Ballesteros. Això no és proximitat i el Sr. Ballesteros es desconnecta de la ciutadania una vegada més. 

Ara potser caldrà preguntar-li al Sr. Ballesteros si la construcció d’aquest equipament el pagarà la Generalitat de Catalunya, o l’acabarem pagant un cop més els ciutadans de Tarragona com ja ha passat amb l’Escola Oficial d’Idiomes. 

Tarragona, 31 de juliol de 2009 

Jordi-Miquel Sendra Vellvè

1 comentari:

feliu ha dit...

Costa que us donguin la raó, pero al final s'imposa lo assenyat i no la impericia tècnica i politica dels caps verds que arar gobernen a l'Ajuntament.