dimecres, 16 de setembre del 2009

AMIGUISME I MÉS AMIGUISME

Un altre cop, l’Ajuntament de Tarragona ha encarregat la impressió dels programes de les Festes de Santa Tecla a una empresa que no és de la nostra ciutat. Casualment aquesta empresa és de León, i també casualment és la mateixa empresa que ha imprès els programes de les festes de Sant Pere de Reus.

Nosaltres no creiem en les casualitats, i pensem que els socialistes tenen algun interès en que aquesta empresa realitzi les feines dels ajuntaments a les ciutats on governen.

A més el grup municipal de CiU vol denunciar l’incompliment per part del govern de l’Ajuntament de Tarragona, d’una moció aprovada pel Consell Plenari a proposta de CiU, el passat 25 de febrer de 2009 i que un cop debatuda l’acord que reflecteix l’acta diu literalment:

“En conseqüència, el Consell Plenari acorda:
1. Efectuar, dins l’àmbit de la legislació vigent, les actuacions necessàries destinades a que les contractacions de l’Ajuntament de Tarragona prioritzin les empreses del nostre terme municipal”

Per tant, un cop més els ajuntaments socialistes fan ús de l’amiguisme i enganyen als ciutadans i empresaris de Tarragona, votant a favor de mocions que després no compliran i que mai no veuran la llum.

A més demanarem a l’equip de govern que ens informin a quantes empreses de la ciutat s’ha contractat des de la data de l’aprovació de la moció.