divendres, 9 d’octubre del 2009

RODA DE PREMSA DEL GRUP MUNICIPAL DE CIU PER DENUNCIAR ELS ACTES INCÍVICS QUE ES VIUEN A LA PART BAIXA DE LA NOSTRA CIUTAT CADA SETMANA.

Avui us hem citat en aquest indret de la ciutat perquè té una relació directa amb les fotos i els vídeos que ens han fet arribar alguns veïns de la zona, els mateixos que també corren per Internet, i que també han fet arribar al sr. Ballesteros, qui sorprenentment no n’ha fet cas. 


Les reiterades denúncies, tant de veïns particulars com de l’AAVV del Port, pel que fa als actes incívics que es produeixen en aquesta zona de la ciutat, ja fa temps que es venen succeint. El que avui denunciem no és nou, per a ningú, ni per als veïns d’aquesta zona que pateixen cada cap de setmana els mateixos problemes, ni per a l’equip de govern, que coneix sobradament el que succeeix aquí, de la mateixa forma que en altres indrets de la ciutat,  i senzillament no fan res.


Us adjuntem unes fotos per mostrar-vos en l’estat queden alguns cotxes estacionats en aquests carrers després d’una nit de “marxa”. Suposem que als propietaris dels vehicles no els deu fer gaire gràcia trobar els desperfectes als seus cotxes, a banda lògicament de les molèsties i la factura que han d’assumir. A més de les males olors produïdes per alguns que enlloc d’anar als lavabos dels locals en els que consumeixen, ho fan a qualsevol racó o portal del carrer.


S’ha reclamat en moltes ocasions, i creiem que ja ho ha fet tothom, és pot dir més alt però no més clar.

LA PART BAIXA DE TARRAGONA REQUEREIX MOLTA MÉS SEGURETAT! 


El pitjor de tot, és que el govern ho sap, el sr. Ballesteros és coneixedor dels vídeos que hi ha penjats a Internet a l’adreça: 


http://www.youtube.com/watch?v=Rm9iE7ZVU64&feature=player_embedded


I no fan cas, al nostre entendre el sr. de los Rios com a regidor de barri, el sr. Ballesteros i el sr. Castillo passen dels veïns de la part baixa, o bé estan retardant la solució d’aquest tema per a les properes eleccions.


En aquest sentit, CIU ja tenia preparada la instal·lació de càmeres de seguretat, i inclús es va 

dur l’expedient a la Comissió de Videovigilància de la Generalitat de Catalunya. Per tirar-ho endavant només ens van sol·licitar un document conforme els veïns de la zona recolzaven aquesta iniciativa, i així es va fer, l’AAVV del Port va realitzar el document. Però al entrar el sr. Ballesteros al govern de l’Ajuntament de Tarragona es va aturar la instal·lació. 


Vull recordar també, que fa no sé quants mesos s’havia d’instaurar la policia de barri, que sincerament, brilla per la seva absència. 


Escolteu que el que s’hagi de fer es faci ja, que s’instal·lin les càmeres, que es reforci la vigilància per part dels cossos de seguretat i que es preguin les mesures necessàries per aturar aquests actes incívics que es produeixen, tant en aquesta part de la ciutat, com en d’altres, que a més estant perfectament localitzades, fet que facilita i molt la feina de vigilància. 


Així doncs, avui es torna a posar de manifest que tant el sr. de los Rios, el sr. Castillo com el sr. Ballesteros suspenen amb nota molt baixa, i no per manca d’iniciatives i d’idees que ja se’n encarrega CIU de posar-les damunt la taula. És aquesta manca de voluntat la que impedeix la bona convivència dels veïns de la zona.

Tarragona és un desgovern i la famosa micropolítica i proximitat de la que tant parla el sr. Ballesteros i el seu equip, és tant sols això, paraules, només paraules i cap fet.



1 comentari:

jo ha dit...

Us felicito, aixó es efectiu, feu callar la boca amb casos reials.
Es un fet, Tarragona, no está ben cuidada, bruta i deixada i els incívics fent el que volen.
Feu un seguiment per tot Tarragona i barris i a més de que coneixarem la realitat, destaparem la ineficacia d'aquest Ajuntament.