dijous, 17 de desembre del 2009

CIU ACUSA DE MENTIR AL GOVERN DEL SR. BALLESTEROS PEL QUE FA REFERÈNCIA A LA PUJA D’IMPOSTOS I TAXES A LA CIUTAT DE TARRAGONA.

Avui s’ha celebrat a l’Ajuntament de Tarragona la comissió d’Hisenda en la que el govern del Sr. Ballesteros s’ha desdit del seu anunci de disminuir alguns impostos i taxes que paguen els ciutadans de Tarragona.


CiU ha destacat que entre el 14 i el 16 d’octubre d’enguany el Sr. Ballesteros i el Sr. Pau Pérez van anunciar, i així es va publicar en tots els mitjans de comunicació, que baixaria algunes taxes municipals i fins i tot alguns impostos.

Aquesta notícia s’ha demostrat en aquesta comissió informativa d’avui que era una gran falsedat.


L’Ajuntament ha decidit no abaixar cap taxa ni cap impost, deixant-los tots com l’any passat i tot això, ha dit Joan Aregio, “en uns moments que l’IPC ha estat baixant durant tot un any”.


El Sr. Ballesteros està malmetent encara més la difícil situació econòmica per la que passen les empreses i els ciutadans de Tarragona.

No pot dir tan sols fa dos mesos que rebaixarà un 1,1% algunes ordenances fiscals i ara oblidar-se’n i deixar-les igual que l’any passat.


D’això se’n diu enganyar als ciutadans.


Joan Aregio i Navarro

Conseller Portaveu del Grup municipal de CiU

Tarragona, 17 de desembre de 2009