dimarts, 22 de desembre del 2009

L’IRRESPONSABLE ÉS EL SR.BALLESTEROS PERQUÈ NO ESCOLTA LA GENT

Jordi Sendra, Conseller del Grup Municipal de CiU ha fet les següents manifestacions en relació a l’aprovació avui en plenari de l’adaptació de la normativa municipal a la Directiva Europea de Serveis en el Plenari:


L’Alcalde, aprofitant la potestat de dir la darrera paraula sense dret a rèplica, m’ha acusat d’irresponsable, d’insensat i de crear alarma social en determinades zones de la ciutat com la Part Alta o la Part Baixa perquè he dit clarament el que pensen molts ciutadans en referència a l’Ordenança de Limitacions quantitatives i territorials en la implantació d’activitats de serveis.


L’autèntic irresponsable i insensat és ell perquè ha abandonat definitivament als ciutadans de la Part Alta i la Part Baixa de Tarragona. El Sr. Ballesteros hauria de baixar de la seva torre de marfil i escoltar més la gent que està molt i molt preocupada per les conseqüències de la decisió que avui ha pres ell i el seu govern.


L’alarma social no la crea un servidor ni la directiva, la crea la interpretació derrotista davant de la mateixa que en fa el govern municipal.

Hem dit obertament que aprovar-la tal com està és una rendició de l’Ajuntament en la defensa del benestar dels ciutadans de Tarragona que viuen a la Part Alta i a la Part Baixa de la ciutat.


Decidint avui que les restriccions a l’establiment de bars, clubs, sales de festa, en aquestes zones són directament incompatibles amb la directiva, ha posat en risc els avenços que, tot i que puguin ser insuficients, hem fet per garantir els drets dels ciutadans a no patir molèsties provocades per les activitats econòmiques legítimes de lleure (soroll, manca d’higiene, incivisme). Nosaltres estem convençuts que establir limitacions a l’establiment de bars, clubs i altres locals d’oci a la Part Alta i a la Part Baixa de Tarragona està totalment permès a la Directiva.


Per això avui amb l’aprovació d’aquesta Ordenança el Sr. Ballesteros ha aconseguit que la Part Alta no sigui un gran lavabo públic només per Santa Tecla sinó que ben aviat ho sigui tot l’any i que la Part Baixa mori del tot.

Això sí, hauran donat una gran alegria i satisfacció al bar-disco-sala de ball il·legal més famós de la Part Alta.


Els ciutadans de la Part Alta i del Barri del Port mereixen que es lluiti una mica més per ells i per això, a més d’haver votat en contra d’aquesta Ordenança, presentarem al·legacions en temps i forma per tal que es retiri la derogació d’aquestes limitacions, en ser, al nostre entendre, perfectament compatibles amb la Directiva Europea de Serveis. Els hi devem als veïns de la Part Alta i la Part Baixa.


Tarragona, 21 de desembre de 2009.

Jordi-Miquel Sendra Vellvè