dimecres, 27 de gener de 2010

NOTA DE PREMSA DEL GRUP MUNICIPAL DE CIU EN RELACIÓ A L’APROPIACIÓ DEL PSC DE LA FEINA DE L’AJUNTAMENT, ÉS A DIR DE LA FEINA DE TOTS.

SABATÉ COMENÇA CAMPANYA FENT QUE EN BALLESTEROS VENGUI FEINA MUNICIPAL COM A TASCA DE PARTIT

El sr.Ballesteros ha editat una sèrie de fulletons del PSC. Un d’ells, que sembla més el butlletí municipal que una revista del PSC, encapçalat per la frase “Tarragona progressa” i un segon “Campclar progressa”. Tots dos han estat distribuïts a les bústies de Campclar.

És inadmissible que el sr. Ballesteros faci servir els diferents temes i les tasques que es desenvolupen a l’Ajuntament, i els hi posi l’etiqueta del PSC, convertint així el que hauria de ser informació per als militants del seu partit, en informació manipulada i adulterada per als ciutadans de Tarragona.

És prou evident que el Sr. Sabaté acaba d’ordenar a en Ballesteros que s’utilitzi els mitjans del partit per començar la “seva” campanya a la ciutat de Tarragona.

Sense entrar a debatre ni tant sols el contingut dels mateixos, en la gran majoria dels punts, fal·làcies i “artimanyes marquetinianes” habituals per part dels socialistes, qui segur que els jutjaran seran els ciutadans de Campclar.

La manipulació política i partidista de la que fa ús el sr. Ballesteros és absolutament vergonyosa. En el cas del fulletó de Campclar en el que bàsicament parla dels plans integrals, que cal recordar que els va aconseguir el govern de CIU, se’ls apropia com si els desenvolupés el PSC, tenint en compte que aquests són projectes concedits a l’Ajuntament de Tarragona que és qui els executa.

Sembla que el Sr. Ballesteros ha confós als ciutadans de Tarragona amb militants del PSC. De ben segur que els socis de govern del Sr. Ballesteros, ERC, estaran molt satisfets en veure que el PSC s’apropia de les tasques de les que ells també en són responsables.

Sr. Ballesteros, Tarragona necessita un alcalde emprenedor que lideri i executi, no un equip d’oportunistes i de publicistes que confonen política municipal amb política de partit.


Maribel Rubio

Grup Municipal de Convergència i Unió

Ajuntament de Tarragona

Tarragona, 27 de gener de 2010

Cap comentari: