dimecres, 3 de febrer del 2010

Joan Aregio: "A la ciutadania li demanem que no oblidi mai quins partits ens han ficat en aquesta situació, i que recordin el que ha fet aquest Govern

Davant de l’aprovació de l’avantprojecte de Llei de Vegueries i la inclusió al mateix del nom “Camp de Tarragona” i la no definició de la capitalitat de la mateixa, el Grup Municipal CiU, considera que s’ha comés el més greu dels atacs contra el nostre territori i, especialment contra els ciutadans de Tarragona.

És un fet gravíssim que aquesta llei impulsada pel tripartit hagi sortit endavant sense el més mínim dels consensos al territori, i que s’hagi aprovat enmig d’un ambient de sorpresa i de manera poc clara, per part del conseller Ausàs, amb la complicitat del PSC del Sr. Montilla, que cal recordar que s’ha venut Tarragona a canvi d’aprovar la Llei de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, fent un autèntic canvi de cromos on la nostra ciutat, un cop més, ha sortit perdent.



El govern tripartit ha menystingut els Tarragonins i les seves 5000 al·legacions,



Per tot això, reclamem fixar per demà mateix Junta de Portaveus, on, com a primer punt s’ha de demanar la retirada d’aquest avantprojecte de Llei i la dimissió del conseller Ausàs i així mateix, el nostre grup emplaçarà a l’Alcalde Ballesteros a que compleixi les seves paraules:


- que no cedeixi ni un mil·límetre de la postura unitària de l’Ajuntament


- que faci realitat amb fets la frase que el seu únic partit és Tarragona


-i tot això ho ha de fer si no vol passar a la història com l’alcalde a qui van prendre la capitalitat.



L’alcalde Ballesteros s’ha d’adonar que al seu partit, el PSC, l’ha traït de la pitjor de les maneres, venent-se Tarragona a canvi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.



A la ciutadania li demanem que no oblidi mai quins partits ens han ficat en aquesta situació, i que recordin el que ha fet aquest Govern de la Generalitat.





Joan Aregio

Portaveu Grup Municipal CiU Tarragona