dimecres, 10 de març del 2010

EL BYPASS I L’ABSÈNCIA DEL SR. BALLESTEROS

En relació  a la informació apareguda als mitjans sobre la reunió mantinguda a Madrid entre representants del Ministeri de Foment i una delegació de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona per parlar del bypass, el Grup Municipal de CiU, per veu del regidor Jordi Sendra, manifesta el següent: 
1.- Considerem intolerable que a aquesta reunió tant important pel futur ferroviari de Tarragona no hi assistís l’Alcalde de Tarragona, i que es limités a enviar-hi el regidor de Mobilitat. 
2.- Tot i respectar i agrair l’actuació que en aquest tema està duent la Cambra de Comerç de Tarragona, considerem que ÉS L’AJUNTAMENT I EL SEU ALCALDE QUI HA DE LIDERAR AQUESTA RECLAMACIÓ AL MINISTERI DE FOMENT, cosa que no fa. 
3.- Considerem una PRESA DE PÈL als ciutadans de Tarragona que després de quasi dos anys de parlar d’aquest tema ara resulti que a Madrid no en tenien ni la més mínima idea d’aquesta petició. 
4.- És vergonyós que tot el que obté el Sr. Regidor és que al Ministeri de Foment “s’ho miraran amb afecte” com sempre fan els governs amics del Sr. Ballesteros, però que acabaran NO FENT RES AL RESPECTE.
5.- Aquesta és una prova més del DESASTRE DE GESTIÓ I MANCA DE LIDERATGE del Sr. Ballesteros en els grans temes de ciutat, i per això reiterem com vam fer en el seu dia QUE CAL UN PLENARI MONOGRÀFIC PER DEBATRE AQUEST I D’ALTRES TEMES DE CABDAL TRASCENDÈNCIA PER LA CIUTAT I PODER PRENDRE DECISIONS CONSENSUADES I CONJUNTES. 
6.- Per acabar i pel que fa a l’Estació de Tarragona, diu el Sr. Castillo que si Foment no veu possible la nova estació a la Plaça Imperial o a l’Horta Gran, el govern municipal proposarà el cobriment de la via actual. DESPRÉS DE PERDRE EL TEMPS DURANT TRES ANYS ACABARAN FENT EL PROJECTE DE FAÇANA MARÍTIMA PROPOSAT L’ANY 2003 PER CIU I QUE EL PSOE, SEGUINT INSTRUCCIONS DEL SR. BALLESTEROS I EL PSC DE TARRAGONA, VA ARRACONAR DES DE LA GENERALITAT I DES DEL GOVERN DE MADRID.
Jordi Sendra
Grup Municipal de CiU
Tarragona 9 de març de 2010