divendres, 29 de febrer del 2008

SOBRE LA CANONJA

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Tarragona ha mostrat la seva perplexitat davant de la negativa del Govern de la Generalitat a la segregació de La Canonja. Tots som conscients, des que es va iniciar el procés, que teníem un problema de distàncies, però això no va impedir que l’Ajuntament de Tarragona i el de La Canonja aprovessin sol·licitar la segregació. És doncs especialment preocupant que en la Comissió de delimitació territorial, l’únic que votés a favor fos el representant de l’Associació Catalana de Municipis, el diputat de CiU i Alcalde de Arnes, Sr. Xavier Pallarés.
El govern tripartit de la Generalitat, format per socialistes i Esquerra Republicana, no semblen tenir excessiva bona connexió amb els governs municipals de La Canonja i Tarragona, del mateix color polític.

El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Joan Aregio, ha dit :
“Que els canongins i canongines estiguin tranquils que CiU seguirà lluitant i aconseguirà finalment la segregació de La Canonja”

“És curiós” ha afegit Aregio, “com un cop més la poca influència i la poca autoritat de l’alcalde Ballesteros queden en evidència davant l’interés del PSC en no perdré la bossa de vots que els socialistes tenen a la Canonja. És trist però el Sr. Ballesteros sempre es plega davant els interessos del PSC-PSOE. El Sr. Sabaté que és qui mana, pensa que els vots de La Canonja són importants per obtenir l’alcaldia de Tarragona, i si dels socialistes depèn, la Canonja mai serà independent.”

Sobre el paper d’Esquerra, Aregio ha dit que “com sempre, sembla que només fan servir la clau per obrir el cotxe oficial, però per rés més.”