dimecres, 25 de juny del 2008

Benvinguts!

El Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona ha volgut crear un suport web-bloc per tal d’expressar, en un entorn com aquest, totes les nostres opinions i, al mateix temps, rebre suggeriments sobre els temes de ciutat i de ciutadania que ens interessen o preocupen a tots.

Com podreu veure, l’estructura d’aquest bloc és molt similar a la de qualsevol altre, però hem volgut incorporar seccions d’interès per als ciutadans. Podreu trobar al marge dret, les fotos de tots els nostres Consellers. Fent un click podreu adreçar-vos a ells mitjançant un correu electrònic, fent-los arribar les vostres aportacions per millorar diferents situacions de la ciutat, les vostres queixes o senzillament les vostres inquietuds. Aquesta secció l’hem anomenat “Parla amb els Consellers”.

També podreu trobar en el mateix marge, una petita agenda de la nostra acció política.

El Grup Municipal de CiU anirà publicant en aquest web-bloc totes les notes de premsa, resums de rodes de premsa, articles d’opinió, i, també les mocions, preguntes i precs que presentem al Consell Plenari, d’aquesta manera la informació restarà a l’abast de qualsevol que vulgui consultar-la.

Hem volgut, tot i que siguin anteriors a la publicació d’aquest bloc, penjar moltes de les notes de premsa anteriors, per tal de donar una informació una mica més detallada del primer any a l’Ajuntament de Tarragona.

Esperem que col·laboreu amb nosaltres en aquest pas tant important cap a nous models de comunicació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona idea, enhorabona per la iniciativa

Anònim ha dit...

Enhorabona¡¡¡¡¡ força i endavant

Anònim ha dit...

Ja era hora de sacudirse la tenalla informativa de la Floria.
Ara sabrem el que passa a l'Ajuntament.