dijous, 15 de maig del 2008

QUÈ ESTÀ PASSANT AMB LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU CEIP TARRAGONA

Pel que sembla aquest inici està condicionat a que enretirin les tres torres elèctriques que es troben en aquest terreny, cedit per l’Ajuntament.

L’Ajuntament va iniciar els tràmits de cessió d’aquest terreny, ja fa tres anys. I Ja fa tres anys que l’anterior responsable de la Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, la senyora M. Carme Duch ja insistia al Departament d’Educació a Barcelona a la senyora Montserrat Cases, responsable en aquell moment, que calia que la Generalitat comencés les obres del nou CEIP.

Ja que en l’espai cedit per l’Ajuntament a la Generalitat per instal·lar-hi les aules prefabricades, tan sols hi havia terreny suficient per 2 cursos i que era molt necessari pel be dels infants i de la seva educació que el curs 2008 – 2009 aquest nou CEIP ja estès construït.


Perquè encara no s’han tret aquestes torres elèctriques?

Perquè encara no s’ha començat a construir aquest CEIP?

Perquè els infants usuaris d’aquest CEIP es veuen en l’obligació encara de seguir en aquest espai?

Perquè els responsables de la Conselleria de l’Ajuntament no s’han preocupat perquè es traguessin aquestes torres elèctriques?

No tenia el Sr. Ballesteros en el seu programa electoral que l’educació seria per ells una prioritat?.

En el seu programa electoral, en el punt 2.10.4, apartat I, tenia: “Garantir un ús suficient i responsable dels espais escolars”.

Aquest és el tractament que es mereixen els nostres infants?. Jutgin vostès mateixos, si aquest és un ús suficient i responsable dels espais escolars.

Carme Duch