dijous, 15 de maig del 2008

CIU CREU QUE EL GOVERN SOCIALISTA TORNA A IGNORAR ALS CIUTADANS DE LLEVANT AMB LA POSADA EN MARXA DEL BUS NOCTURN PER A JOVES.

Havent aparegut ens els mitjans de comunicació la posada en funcionament del servei de bus nocturn per als caps de setmana, el Grup Municipal de Convergència i
Unió vol manifestar el següent:

1.- Si s’implementa un servei per tal que els joves de Tarragona puguin anar de marxa el cap de setmana deixant el cotxe a casa i utilitzant el transport públic municipal, ha de ser un servei del que se’n puguin beneficiar TOTS els joves de Tarragona.

2.- No pot ser que els joves de Cala Romana, Llevantina, Colls Majors, Boscos de Tarragona, Molnars, La Mora, Ferran, Entrepins, L’Escorpí etc. siguin discriminats i considerats ciutadans de segona, doncs tal i com s’ha informat als mitjans, el pretès bus nocturn no passarà de l’Arrabassada.

3.- Si diu el Sr. Ballesteros que era una promesa electoral, no sabem com els hi va disfressar als ciutadans de Llevant quan va anar a demanar-los el vot. Els hauria d’haver explicat que la promesa només la compliria amb els barris de Ponent i Nord.

4.- Així, doncs, el govern municipal torna a prioritzar les actuacions en aquells barris de Tarragona on hi té la bossa electoral, ignorant que la problemàtica que es pretén afrontar afecta TOTS els joves de Tarragona, no només els de Ponent i de la zona nord.

5.- Si tal i com diu la informació, per a aquest servei es posaran a disposició 4 autobusos, dels quals 2 prestaran el servei i els altres 2 estaran de reserva, demanem que almenys uns d’aquests 2 busos de reserva faci el mateix servei per als barris de Llevant.

6.- I li demanem a l’Alcalde que aprengui a governar per a tots els ciutadans de Tarragona i no només per a aquells que el voten.
Jordi-Miquel Sendra Vellvè