dijous, 26 de juny del 2008

PRESENTACIÓ WEB-BLOC DEL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ DE L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA – www.ciuetdiu.cat

Aquest és un projecte que neix avui públicament, però que ja fa uns mesos estem construint. Vam decidir crear el nostre butlletí en els dos suports que ja coneixeu. El ciuetdiu en paper del que ja hem editat el primer número i estem treballant en el segon, i aquest web-bloc, que entenem tindrà probablement un públic diferent a l’imprès.

El Grup Municipal de CIU a l’Ajuntament de Tarragona ha volgut crear un suport web-bloc per tal d’expressar, en un entorn com aquest, totes les nostres opinions i, al mateix temps, rebre suggeriments sobre els temes de ciutat i de ciutadania que ens interessen o preocupen a tots.


Com podreu veure, l’estructura d’aquest bloc és molt similar a la de qualsevol altre, però hem volgut incorporar seccions d’interès per als ciutadans. Podreu trobar al marge dret, les fotos de tots els nostres Consellers. Fent un click podreu adreçar-vos a ells directament, sense cap tipus de filtre, mitjançant un correu electrònic, fent-los arribar les vostres aportacions per millorar diferents situacions de la ciutat, les vostres queixes o senzillament les vostres inquietuds. Aquesta secció l’hem anomenat “Parla amb els Consellers”.

També podreu trobar en el mateix marge, un petita agenda de la nostra acció política, i una secció en la que anirem penjant tots els vídeos que anem realitzant.

El Grup Municipal de CIU anirà publicant en aquest web-bloc totes les notes de premsa, resums de rodes de premsa, articles d’opinió, i, també les mocions, preguntes i precs que presentem al Consell Plenari, d’aquesta manera la informació restarà a l’abast de qualsevol que vulgui consultar-la.

Hem volgut, tot i que siguin anteriors a la publicació d’aquest bloc, penjar moltes de les notes de premsa anteriors, per tal de donar una informació una mica més detallada del primer any a l’Ajuntament de Tarragona, i en breu tindrem totes les mocions, notes de premsa i tot el que el nostre grup ha fet durant aquest primer any.

Nosaltres continuem treballant per millorar la imatge d’aquest web-bloc, anirem incorporant noves seccions, i altres temes d’interès.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Maribel un peto de qui tú ja saps.

Maribel Rubio ha dit...

no se qui ets. El nom amb el que et mostres al bloc, no es que t'identifiqui massa, no?

Artur ha dit...

CiU necessita sortir del seu "enclaustrament" i ser motor de la reflexió política. El blog és una forma fàcil i barata de contactar amb el militant, el simpatitzant, el votant o el ciutadà. La inversió és purament de temps. Si teniu temps d'escoltar, de llegir el blog, la pàgina tindrà èxit i vosaltres, representants d'una bona part de la ciutadania tarragonina, tindreu informació i coneixements del que passa, del que pensa i del que vol, realment, el tarragoní