dimarts, 3 de juny del 2008

SOBRE EL PASSEIG DE LA N-340

En relació a la informació apareguda en els mitjans d’avui sobre el sobrecost i l’endarreriment de les obres del passeig que ha d’unir Bonavista amb la Plaça Imperial Tarraco, el nostre grup municipal vol manifestar el següent :
  • Aquest és un exemple més de la voluntat municipal de paralitzar els projectes del govern anterior amb qualsevol excusa i així poder sortir a desbloquejar-lo un any després. Perquè si tant vital consideren aquest passeig, que ho és, podien haver trobat els diners per executar el modificat més aviat. Si en lloc de parlar tant i de gastar tant en altres coses fútils haguessin dedicat els diners a aquesta obra, avui ja estaria acabada, pel gaudi dels ciutadans de Tarragona. Però els ciutadans de Tarragona importen poc. Si s’han d’esperar un any, que s’esperin.

  • Si el govern municipal creu que acusant de mala gestió al govern anterior fa mal a CiU entenem que s’equivoca, doncs en realitat el que fan és desacreditar els tècnics municipals que van redactar el projecte la qual cosa és, com a mínim, irresponsable.