dimarts, 3 de juny del 2008

QUINA SORT QUE TÉ TARRAGONA

És una sort que l’equip de Govern, digui que els ciutadans ja poden contactar amb els regidors de barri mitjançant el web de l’Ajuntament.

Caldria aclarir als ciutadans que no contactaran directament amb el regidor, com s’anuncia a la premsa, que tant els correus electrònics, com els telèfons, són de les regidories corresponents, als que lògicament contestarà la secretària o alguna persona del departament, en cap cas el regidor directament, de tal manera que el filtre segueix existint. Un cop més la informació es manipula i l’equip de govern menteix.

Caldria que la ciutadania sàpiga, que amb els regidors de CIU, si podran contactar directament mitjançant el nostre web-bloc, http://www.ciuetdiu.cat/ que estarà actiu a finals d’aquesta setmana o principis de la vinent.

Ens sobta, que un cop el nostre Grup Municipal ha anunciat que tindria aquest suport, ràpidament l’equip de govern ha posat en marxa el seu, tot i que el titular hauria de ser:

"Els ciutadans ja poden contactar amb els regidors de barri del PSC-ERC, a través del web de l'ajuntament"

Els regidors de CIU i PP, també estem assignats a les diferents zones de la ciutat, però no ens han donat la possibilitat, de reflectir-ho al web de l’Ajuntament, institució de la que també formem part. Ens hem assabentat per la premsa, d’aquesta nova opció, potser és que el web de l’Ajuntament només és per l’equip de govern.

El que si entenem és perquè habiliten aquest servei, l’equip de Govern al principi de legislatura va anunciar a “bombo y platillo” que els regidors anirien als barris i diferents zones de la ciutat, un dia determinat i a unes hores, i ara pel que ens manifesten els veïns, ja no hi van, i que quedi clar, això no ho diem nosaltres, és una reivindicació veïnal. S’han cansat de complir amb la seva feina.

Si aquesta és la proximitat de la que presumeix l’equip de govern, ja poden plegar.