divendres, 20 de juny del 2008

SUBVENCIONS A LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS

Avui hem preguntat al Conseller de Relacions Ciutadanes Sr. Manolo López Pasca, si era conscient del problema que suposa per a les associacions de veïns, no disposar dels diners de la subvenció que atorga aquest Ajuntament anualment. Aquestes associacions s’enfronten a veure’s en la lamentable situació de no poder fer efectiu el pagament als proveïdors que s’han contractat per les diferents festes majors que es celebraran imminentment. Mai aquest Ajuntament s’havia retardat tant en el pagament de les subvencions.

El Sr. López Pasca ha respost que encara estaran entre 3 setmanes, (ja veurem si no és un mes o dos). Això no és el que ell va assegurar en la darrera comissió, ja que va dir que s’aprovarien en el Consell Plenari celebrat en el dia d’avui.

Per tant serveixi aquesta nota de premsa per comunicar a tots els Presidents i membres de les juntes de les associacions de veïns en la situació que es troben les subvencions de l’any 2008.

El Grup de Convergència i Unió porta molt dies preguntant com està aquest expedient i si es complirien els terminis, i sempre la resposta ha estat que sí.