dimecres, 2 de juliol del 2008

LES AAVV JA HAN COBRAT

Sempre, desprès de la tempestat arriba la calma, i això és el que ha passat amb les subvencions a les associacions de veïns. Després de la nostra intervenció durant passat plenari, demanant quan es liquidarien les subvencions, tenint en compte en la data en que estàvem, sembla ser que la resposta del Conseller de Relacions Ciutadanes, Sr. López Pasca, que va dir que unes 3 setmanes aproximadament, no va agradar molt a algun membre del seu equip.

Agraïm doncs, a aquesta persona que hagi agilitat el pagament, i que hagi comprès millor que el Conseller a qui li toca, que les festes ja s’han iniciat i que els compromisos adquirits s’han de complir.

Esperem que l’any vinent això no torni a succeir i que les subvencions es liquidin amb més antelació per tal d’estalviar patiments innecessaris a persones que treballen de forma desinteressada per la nostra ciutat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es de senyors/es esmentar els encerts de l'oposició, però no cal oblidar la feina de l'oposició, vigilar, controlar, denunciar i donar alternatives. Les floripondies de torm ja s'encarregarà de fer-se el autobombo.

Un lector de ciu et diu.

Anònim ha dit...

I el Sr, Pecos que diu ?. O es que ara serà CiU qui ha de treura les castanyas del foc a les AAVV, la majoria de les cuals han estat tant critiques amb CiU i tan properes al PSC. ?

Anònim ha dit...

Cap de les dos federacions ha dit res publicament.

Anònim ha dit...

Anónim, unes AAVV tenen por, i les altres son el corredivile del PSC.