dimecres, 9 de juliol del 2008

MALLOL I SIRUSA

Diuen que “favor con favor se paga”, doncs això sembla que ha succeït. Avui el rotatiu “La Vanguardia publica una noticia, amb el titular: “El alcalde de Tarragona, ficha a un ex edil de CIU”.

L’Alcalde de Tarragona hauria de tenir molt clar la dita clàssica “ Roma no paga (...que cada lector posi l’adjectiu més adequat)” i aquest és un efecte boomerang que tard o d’hora pot tornar-li. Sr. Ballesteros, si deu favors electorals no els pagui amb els diners dels TARRAGONINS, faci-ho amb els del partit Socialista!!!
L’Empresa SIRUSA, desenvolupa una tasca importantíssima per més d’un municipi del nostre territori. No és d’estranyar que els treballadors de SIRUSA estiguin enfadats per la incorporació d’Agustí Mallol.

Sr. Ballesteros, s’ha plantejat si aquesta persona té la titulació requerida per aquest lloc de treball i és la adequada per desenvolupar aquesta tasca? Podria explicar públicament quines han estat les raons que l’han portat a prendre aquesta decisió?

Sr. Ballesteros, perquè no s’ha seguit el procés de selecció corresponent, oferint així també la oportunitat a algú que ja sigui treballador de SIRUSA i conegui bé l’empresa?
El Sr. Ballesteros fa tot el que diu que no s’ha de fer. I tota aquesta transparència de la que presumeix??. De tota manera això de col·locar a la gent a treballar per pagar favors no és nou pel Sr. Ballesteros ni pel partit Socialista. Queda clar que realment existeix un interès per part del Sr. Ballesteros i del partit Socialista per tenir content al Sr. Mallol.
A més el càrrec és “responsable de actividades pedagógicas”. És que fins i tot amb el nom del càrrec que l’hi han donat sembla que se n’enriguin dels ciutadans de Tarragona. Sembla ser que és una plaça de nova creació i si continuen inflant les empreses municipals o les mancomunitats com SIRUSA, o mixtes, amb càrrecs per persones a les que es deuen favors, arribarà un moment que serà una situació insostenible.

Diu Agustí Mallol a La Vanguardia: “no hace falta que esté allí”. Sr. Ballesteros, pensa pagar un sou a una persona perquè no faci res o bé perquè segueixi treballant pel seu partit?. És absolutament vergonyós.
Sabíem que tard o d’hora arribaria aquest moment, però el que no teníem clar és que el Sr. Ballesteros es jugués tant aviat la confiança que els ciutadans de Tarragona l’hi han atorgat en les darreres eleccions municipals.
VISCA LA DEDOCRACIA I EL RÈGIM!!!

16 comentaris:

Unknown ha dit...

Dons si, Roma ja paga a traïdors.
Fa uns dies que em van comentar que el tal Mallol té accions a l'empresa de Estarraco del Port de Tarragona, que està al consell d'administració i que s'emporta més de 4000 eruos al mes. Si això és cert, i ara el Sr. Ballesteros li ha fet la plaça a mida a Sirusa, quan guanyarà aquest impresentble al mes?? Es clar que per alguns la crisi no existirà mai.

Unknown ha dit...

Això, al port, a sirusa i empreses a nom del fill i de la dona. Això és democràcia i llibertat de tràfic d'influències

Kiko ha dit...

Sr. Aregio,
Bien cierto es que más o menos se esperaba y no lo comparto el Sr. Mallol tendría que estar apartado total de la política, como usted bien dice favor con favor se paga y una mano lava la otra, pero no olvidemos que su partido hizo más o menos lo mismo y con la misma persona, antes de incorporarse el Sr. Mallol a CIU ya militaba con el PSC y cono no creían en el por aquel entonces se paso a CIU.
Pero la realidad a día de hoy vergonzoso
Salud

Anònim ha dit...

mallol
responsable de actividades pedagógicas
si no es sap ni la canço de MAGINET
i lo dels Jocs del mediterrani 2017
altre chollo per el RIGAU
PERO QUANT COBRA
RAUL FONT , com a vice, digues el sou d¡ una vegada

tarragona mesborrona
quina pena

Anònim ha dit...

ja. ja, gua ,responsable de actividades pedagógicas gua que em tronxo,

responsable de actividades pedagógicas

no

no puc mes

MALLOL
responsable de actividades pedagógicas

, AIXO SI QUE ES BO

ANIREM A CLASE

JA, JA, GUAU

Anònim ha dit...

AVUI ES 28 DE DESEMBRE O NO

Anònim ha dit...

Quina barra, a sobre diu que no fa falta que vagi...
A veure quina organitza a SIRUSA, igual aquesta empresa acaba fent ves a saber que...

Anònim ha dit...

No sé que és el que us crida l'atenció, després d'un any intens, buscant o inventant llocs de treball per col.locar mig PSC, només li faltava un i era aquest personatge, i ves per on, ho porta tant per la mà això d'enxufar a la gent que s'ha oblidat de tot el que deia fa un any, que si transparència, ...

Ballesteros ets penós!

Anònim ha dit...

Pedagogia??, però si aquest pallasso no sap ni pronunciar aquesta paraula.

Aregio, un suggeriment, un empleat que falta 3 dies seguits a la feina, es motiu d'acomiadament. El "pallasso" porta 15 dies sense trepitjar l'empresa. El Consell té que acordar el "despido" procedent.

Joan Aregio ha dit...

Kiko,
Tens raó però et voldria matisar dos coses:

En primer lloc, amb CIU el Sr. Mallol sempre va tenir càrrecs d’elecció ciutadana.

I en segon lloc, sóc jo qui el va treure de les llistes, per tant entendràs que no puc carregar amb totes les errades que hagi comès el meu partit, perquè jo sóc responsable del que jo faig.

Joan Aregio ha dit...

Apa Noi

A nosaltres no ens consta que cobri. Segons els estatuts d’aquesta associació cap càrrec estarà retribuït.

Però realment és un misteri d’on cobra aquest senyor, perquè d’alguna cosa ha de viure, però no sabem de quina.

Anònim ha dit...

Desitjo, que Sr. Mallol, no faci com els abocaments de Terquimsa i
d 'altres empresas del port,que després de tirar al mar residius tóxics va fer callar al periodistes presents a canvi de no se ben bé.

El cert es que no va sortir mai a la prensa.

Per mi no es una persona de fiar¡¡

Anònim ha dit...

Joves sense feina de Tarragona:

Ara que la crisis complica cada cop més el fet de trobar una bona feina només cal que aneu a la seu del PSOE, ompliu la butlleta d'afiliació i amb això entrareu a formar part de la seva amplia i agraida borsa de treball.

Si veieu que amb tot i això no aconseguiu una bona feina altament remunerada critiqueu les obres de CiU, veneu-vos l'orgull, l'honor i la confiança dels vostres amics i rebreu una empenteta que us ajudara, encara més si és possible, a trobar la feina dels vostres somnis.

Si al de Sirusa l'hi ha funcionat pq no ha vosaltres?

Teniu-ho present: 4000 euros sense sortir de casa!

Anònim ha dit...

Surt al diari de Tarragona a l'enquesta publicada avui que els "lectors virtuals" justifiquen el lloc de treball del sr. Mallol amb un 57%. Quanta gent socialista es va dedicar ahir a votar a favor del "si", per poder tenir avui aquest resultat a l'enquesta?

Socialistes, feu pudor!

Anònim ha dit...

Sóc pedagoga i em fa vergonya que a una persona sense cap mena de titulació ni formació li puguin donar aquest càrrec. No cal matar-se estudiant, només cal fer-se un carnet i, apa! a viure del "cuento".

Anònim ha dit...

Espero que en el proper plé la "leal" oposició, faci alguna intervenció demanen els criteris, merits i procediments seguits per la contractació del tal Mallol. Es una vergonya que en cabdals públics es facin certes coses, clar que com va dir en Jordi Oujol al passat congrès, " A SEGONS QUI, NO ES POT DEMANAR SEGONS QUÉ".