divendres, 4 de juliol del 2008

POSSIBLE IMPUGNACIÓ

En el dia d’avui el Grup Municipal de Convergència i Unió ha entrat pel registre d’EMATSA, un escrit en el que sol·licitem, certificació dels acords socials presos en el Consell d’Administració celebrat el passat 30 de juny de 2008.

El motiu, és estudiar jurídicament la impugnació d’aquests acords, per si poguessin concorre en alguna de les causes previstes per la llei, a l’efecte d’algun prejudici contra la societat.

Una mica més abaix us podeu descarregar una còpia de l’escrit que hem fet arribar al President d’aquesta empresa municipal, i també hem enviat una còpia igual al vicepresident de la mateixa.

El motiu d’aquesta celeritat en sol·licitar aquests acords, és el compliment dels terminis legalment establerts, per una possible impugnació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

QUINA VERGONYA!!!!

Anònim ha dit...

I el secretari del Consell, que ha de vetllar per la legalitat dels acords, que ha fet??. O també caldrà afegir una advertència de ilegalitat?.

També caldria aclarir, com va anar el acord de envia aigua a Bcn. data, sortida del primer vaixell, condicions, anàlisism cost, etc.

Anònim ha dit...

si que diu el secretari del Conssell,

qui es.

Anònim ha dit...

Això es com: banyuts i pagar el veura. Mai millor dit.
Cal exigir responsabilitats polítiques, com es va aprovar i negociar l'eviament de l'aigua a Barcelona. Cal fer una reprobació formal a l'ACA?.

Això es llisa i clarament un abús de confiança i poder.

Anònim ha dit...

A veura, si es una soicetat anónima i a més mixta, ha de defensar els deus crédits, es a dir, una empresa "normal" faria una demanda judicial per morositat i sol·licitar l'embargament de bens.

Si no es fà, caldria sapiguer el perqué o es cauria en una malversació de fons.