dimarts, 15 de juliol del 2008

SOBRE EL CAMP DEL NÀSTIC

Al voltant del tema del camp del Nàstic, han aparegut darrerament moltes informacions. Jo crec que el resum més evident del que està passant, es que per voler distanciar en el temps les obres, de l’equip de govern anterior (ja ho sabeu, per allò de que fins l’arribada de Ballesteros a Tarragona no s’havia fet mai res) s’els ha ficat damunt la crisi del totxo.

Recordeu també que durant un any han estat dient que cobririen totes les grades, que canviarien el projecte etc. Com si l’empresa tinguès pel mateix preu que se li va adjudicar l’obra, que fer tot allò que en el Ballesteros se li acudís. És possible que ara diguin que el retard, és perquè fins fa quatre dies no s’han requalificat els terrenys de l’actual camp que, com sabeu, és el pagament de les obres. (és una permuta).

Doncs és bo que sapigueu, que aquesta requalificació fa un any que tomba per urbanisme de la Generalitat, (es a dir, el Gobierno amigo del Sr. Ballesteros és una mica lent) i que el plec de clàusules tenia previst que si no existia requalificació, l’Ajuntament lògicament, pagaria amb diners. Per tant, hores d’ara, l’obra tindria que estar-se fent.

Tot el que no sigui això és pura incompetència.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

si
la maqueta

Anònim ha dit...

si
la maqueta

Anònim ha dit...

El camp del nàstic no el faràn, se'l menjaran amb patates després d'haver fet la gran presentació del camp, etc...

També van fer la presentació de la brigada d'intervenció ràpida i tampoc funciona...

I a sobre, al blog de la Floria se li pregunten coses i diu que la gent la provoca i queper això no contesta.

L'actuació dels socialistes a Tarragona, és, com a molts llocs, pèssima, només treballen de cara la premsa, pensant quin és el titular que poden donar l'endemà al diari, presentant coses que després no són veritat, al fí i a la cap, ens agradi o no així treballen, i amb el camp del nàstic más de lo mismo, no sé de que ens sorprenem, mentre aquests trepes siguin al govern no funcionarà res de res.

Anònim ha dit...

Això es una fugida endavant, quan no es poden fer les coses senzilles i modestes, es fan complicades i més grans, i així ja l'excusa per no fer-les.

Façana.
Tancamp.
Teatre Tarragona
EOI
Oficines Generalitat
Camp del Nàstic
Ciutat esportiva
etc.

Anònim ha dit...

"Pel Nàstic, el que faci falta". Ballesteros dixit (abans de les eleccions).