dimarts, 26 d’agost del 2008

FALTA ABSOLUTA D'ARGUMENTS PER PART DEL PSC

Comunicat conjunt en relació a les declaracions de la Portaveu del Govern municipal de l’Ajuntament de Tarragona, en que acusa CiU i PP de voler dinamitar la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani 2017, volem manifestar el següent :

· És d’una falta absoluta d’arguments per part del PSC acusar als Grups municipals de CiU i PP, que en el seu dia i des del govern municipal vam decidir impulsar la candidatura Tarragona 2017, de voler dinamitar-la. Hem estat els principals impulsors i entusiastes i ho continuem sent.
· Ho vam demostrar, tot i les suspicàcies que es poguessin generar pel fet que proposés en Mario Rigau com a President Executiu de Tarragona 2017, acceptant el seu nomenament en un acte de consens i de voluntat d’entesa en defensa d’aquest projecte tant important per Tarragona. Els grups de CiU i PP hem buscat el consens en tot moment.
· És intolerable que el PSC critiqui i titlli de “picabaralla política” i “d’enfrontament personal” el fet que CiU i PP exerceixin, ja no el seu dret, sinó la seva obligació de denunciar la possible falta de transparència i ètica en les actuacions de la Presidència. Transparència i ètica de la qual aquest nou govern fa tanta gala de paraula, però que no s’acaba mai traduint en fets.
· Ratifiquem la nostra voluntat de consens des del moment en que, amb la voluntat de donar un nou impuls la candidatura, proposem un relleu en la seva direcció que recauria en un membre de l’equip de govern. Per molt que el PSC intenti desviar l’atenció amb arguments insostenibles, és l’Alcalde Ballesteros qui ha de prendre decisions per garantir l’èxit d’aquesta candidatura en la qual els Grups Municipals de CiU i PP continuem creient.