divendres, 1 d’agost del 2008

INSTAL•LACIONS ESPORTIVES SANT JORDI DE TARRAGONA

En relació a diverses manifestacions aparegudes als mitjans de comunicació que fan referència a les instal·lacions esportives St. Jordi, el grup municipal de Convergència i Unió vol manifestar el que segueix:

1.-CiU celebra que, finalment, hagi prevalgut el seny i el sentit comú en la decisió presa per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat que comportarà que s'hagi acceptat la petició pública que, reiteradament va fer aquest grup polític de CiU, en el sentit de no incloure cap altre tipus d'equipament que no sigui l'esportiu. Rebutjant així les pelegrines propostes de l'Alcalde
Sr. Ballesteros que pretenia incloure-hi un equipament hoteler. Aquesta proposta va ser públicament denunciada i rebutjada per CiU que es converteix, un cop més, en l'autèntic defensor dels interessos dels ciutadans tarragonins en general i del nou eixample nord en particular, ja que es considera que aquest espai ha de ser per a equipament públic ciutadà exclusivament.

2.- Denunciar, un cop més, l'endarreriment, ara fins al setembre (es tracta de l'enèsim endarreriment), de l'inici del procés d'adjudicació de l'obra. Aquesta hauria hagut de fer-se fa ja molts mesos (fins i tot anys: 4 anys). En aquest sentit, CiU vol denunciar, un cop més, la incompetència i profundes desavinènces polítiques del govern tripartit representat en aquest "vodevil" pels diferents Secretaris(es) Generals de l'Esport (Niubó, Ibern, Pruna), el Delegat del Govern Sr. Sabaté i l'alcalde Sr. Ballesteros.
Les seves indecisions, titubejos, enfrontaments i divergències polítiques i sobretot, la mala gestió comportarà, que aquest equipament esportiu imprescindible hagi estat tancat al públic com a mínim 8 estius (tenint en conte que aquest és ja el 5è estiu que no dona servei públic) en complet estat de degradació i abandonament.

3.- CiU no descarta la possibilitat de demanar dimissions per aquest exemple exagerat de pèssima gestió que estan pagant els ciutadans tarragonins.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que aquestes precisions, foren mereixedores d'un ampli reportatge.

Anònim ha dit...

A veura si aquests del Ajuntament enlloc "d'enderrocar" començen a "construir".

Anònim ha dit...

Com les instal·lacions, és un un lloc que no es "feu" dels socialistes, doncs es poden esperar.