dijous, 21 d’agost del 2008

La Junta de portaveus una "encerrona" en tota regla

Ahir com tots sabeu va haver-hi junta de portaveus a l’Ajuntament per tractar dels jocs del Mediterrani, i la veritat és que tenim la sensació de que millor no haver-la fet.
Una reunió, per definició busca arreglar coses, resoldre problemes o generar consens al voltant d’un tema, i la de ahir, va estar organitzada (creiem que intencionadament) per atiar més el foc.
Per a nosaltres tot això sols te un responsable, en Ballesteros, que després de tres setmanes d’estar de “vacances”, envia a la candidatura (per cert, sense el coneixement dels portaveus), perquè contesti qüestions que sols ell tindria que contestar.
La participació com heu llegit, del Joan, ha estat la de no dir res fins que el van qualificar de “sonat” per llegir blogs, amenaçar amb anar al jutjat (per cert ens agradarà veure amb quins diners es paga això del jutjat, potser els de la candidatura volen portar al jutjat un portaveu municipal amb diners de l’Ajuntament!!!) i acusat de tenir una actitud negativa amb la candidatura, perquè el Sr. Rigau, (ara ens expliquem els deutes amb ell d’en Ballesteros) és el responsable de que no guanyéssim les eleccions!!??. En aquell moment i dirigint-se solament a l’Alcalde, va abandonar la reunió, tot dient-li que tot allò era culpa seva, i no va reincorporar-se fins que a la reunió, solament tornaven a ser-hi els portaveus.
Per tant , tres conclusions:

1.- El Gooebels que va preparar la reunió, o és tonto, o vol carregar-se a en Ballesteros.
2.-Tal com està ara, aquesta direcció de candidatura, està tocada de mort.
3.- Si realment a algú l’importa més Tarragona, que els seus amics (això va per en Ballesteros) que prengui decisions, i avui per avui, l’única possible és la proposta de CIU i PP, de que l’Ajuntament agafi la direcció de la candidatura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si realment a algú l’importa TERRAGONA , a pèr feina , pero neta i pulida, amb el suport total dels tarragonins.
ja no par-lo de trragona 2016, que segons lo que es pot veure, ja ens hn despENJAT de la cursa

salut