dijous, 4 de setembre del 2008

COMUNICAT DELS GRUPS MUNICIPALS DE CIU I PPC SOBRE LES DARRERES INFORMACIONS APAREGUDES SOBRE LA CANDIDATURA TARRAGONA 2017


1. Els nostres respectius Grups Polítics continuem sense rebre la informació detallada que vam demanar a l’Alcalde. Continuem pensant que és absolutament inacceptable en democràcia que es negui a l’oposició tota la informació sobre un projecte de Ciutat.

2. En els darrers dies han aparegut noves informacions que posen sobre la taula, de manera encara més evident, la necessitat de transparència informativa. La negativa de l’Alcalde a donar informació incrementa dia a dia la sensació que al voltant de la Candidatura Tarragona 2017 s’ha creat tota una xarxa clientelar per pagar favors polítics.

3. Ha aparegut una nova empresa propietat del Sr. Luengo, SERVICES SOLUTION PROVIDERS S.L. que ha facturat a la Candidatura 38.995 euros. Segons notícies aparegudes en el dia d’avui a diversos mitjans de comunicació, entre els mesos de juliol de 2007 i juny de 2008 aquesta empresa va tenir com a únic treballador el Sr. AGUSTÍ MALLOL, i l’increment de la despesa de personal de l’empresa va ser de 35.913 euros.

4. L’Alcalde es nega a facilitar-nos més informació, quan es evident que és necessària per poder eliminar qualsevol dubte sobre quins serveis ha facturat SERVICES SOLUTION PROVIDERS S.L. a la Candidatura.

5. Si l’Alcalde manté la seva actitud de negar informació als representants legítims de la ciutadania DEMANAREM EMPARA AL SÍNDIC DE GREUGES i ens plantejarem demanar les màximes responsabilitats polítiques a L’ALCALDE BALLESTEROS.

Tarragona 4 de setembre de 2008.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

BALLESTEROS DIMISSIÓ!!!!

Anònim ha dit...

Joan, penso que haureu d'anar més enllà, i buscar algo una mica més fort que el Sindic de Greuges...

Anònim ha dit...

Aquest assumpte, ja fa oor de podrit, cal a anar a fons. El campions de la transparecnia no han d'amagar-se darrera escusses i auditorias a "calendas grecas".

Ha llegir al darrer Ciuerdiu. Que pasa amb la targe (no)Teletac, caldrà demanar una rectificació i escusa publica al Plenari?.

Anònim ha dit...

Jo de tú proosaria al PP i a ERC una moció de censura o de confiança. A veura que passa.

Anònim ha dit...

joan

unes samaretes al plenari no estaria malament, o si no amb pilotes

salut

Anònim ha dit...

DONDE ESTAN LOS CIENTOS DE MILLONES DE LAS ANTIGUAS PESETAS QUE SE GASTARON EN EL PARKIN DE JAIME I..................

Anònim ha dit...

DONDE ESTAN LOS CIENTOS DE MILLONES DE LAS ANTIGUAS PESETAS QUE SE GASTARON EN EL PARKIN DE JAIME I..................

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Aquesta es la transparència i la nova forma de fer política que predicaven els socialistes?.
La política del enxufisme, del pagar deutes pendents als amics, de amagar la veritat, de fer callar a l'oposició, aquesta es la veritable cara del sr Ballesteros, un alcalde que no està a l'alçada, que no sap prendre les mesures oportunes , que li tremola la ma, i que amaga la veritat als ciutadans. La ombra de la sospita de malversació de fons de la candidatura Tarragona 2017, li perseguirà tota la legislatura, i afectarà a la pròpia candidatura, que ja es morta d'entrada.
Si alguna possibilitat tenia aquesta candidatura, ara, amb aquesta nefasta actuació i sense saber demostrar que està completament lliure de sospita, està irremeiablement condemnada al fracàs més estrepitós

Anònim ha dit...

N afluxeu, cal destepar els "pagos" electorals.

He llegit el número Ciuetdiu, molt interesant lo de la Targeta NO Teletac. Quan la posareu al vostre bolg??.

Us felicito per desemescarar al trepas Rigau, Luengo, Ballesteros, Mallol, Mallol(fi), Cuadrado etc.

Voldria saber com va quedar la denuncia del pub del germà de la Bego, i que passa amb les lones anunciativas al mobiliari urbà que té el dit pub.