dijous, 18 de setembre del 2008

Elecció del nou Comitè Local de Convergència Democràtica de Catalunya.



Ahir al vespre, l’hotel Ciutat de Tarragona va ser l’escenari de la celebració de la jornada electoral de Convergència Democràtica de Catalunya on va resultar escollit el nou Comitè Local de Tarragona que serà l’encarregat de determinar el rumb que el partit ha de portar durant els pròxims quatre anys.

Aquesta jornada va fer evident l’ampli suport rebut per la candidatura a la Presidència Local de Convergència Democràtica de Catalunya del nostre company Conseller Municipal i Portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Joan Aregio.

El també conseller municipal Jordi Sendra va ser elegit Conseller Nacional del partit per als propers 4 anys.

Així doncs, la llista que va encapçalar Joan Aregio era una barreja d’experiència i joventut gràcies a que comptava tant amb gent amb un ampli bagatge i llarga trajectòria dins del partit com membres provinents de les joventuts.

La jornada va finalitzar amb un sopar multitudinari, on van assistir-hi dues-centes persones, que va comptar amb les intervencions dels presidents electes i va ser clausurat amb un parlament del Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig.