dijous, 18 de setembre del 2008

COMUNICAT DELS GRUPS DE CIU I PP EN RELACIÓ A LA PRESENTACIÓ DE L’AUDITORIA DE LA CANDIDATURA TARRAGONA 2017

Els grups Municipals de CiU i PP continuem considerant inacceptable que l’Alcalde de Tarragona i President d’Honor de la Candidatura Tarragona 2017 Josep Fèlix Ballesteros ES NEGUI A FACILITAR LA INFORMACIÓ QUE DEMANEM SOBRE LA GESTIÓ DE LA CANDIDATURA.

La seva excusa continua sent la d’assegurar que el problema és que els representants dels nostre grups a l’Associació ja no assisteixen a les reunions i que SI TORNESSIN SE’LS FACILITARIA IMMEDIATAMENT.

Tot i que no entenem la postura de l’Alcalde, volem transmetre un gest de bona voluntat ASSISTINT A LA REUNIÓ DE D’AVUI 17 DE SETEMBRE EXCLUSIVAMENT PER RECOLLIR EL RESULTAT DE L’AUDITORIA I DEMANAR LA DOCUMENTACIÓ QUE HEM SOL·LICITAT EN EL CAS QUE L’AUDITORIA NO LA INCLOGUI.

Hem de dir que hores d’ara desconeixem quina és l’empresa que farà l’Auditoria i com s’ha contractat, donada la política de silenci de la Candidatura.

Els nostres representants, com a Vice-Presidents de la Candidatura demanaran per escrit la següent informació:

Relació de TOTS els cobraments i pagaments efectuats als comptes corrents a nom de la Candidatura.

Totes les factures DESGLOSSADES PER CONCEPTES enviades a nom de la Candidatura de les següents empreses I DESCRIPCIÓ DE LES TASQUES REALITZADES PER CADA FACTURA:

TECNIGENIA
SERVICE SOLUTION PROVIDERS
DIRECT SERVEIS
EDITIO SOFTWARE


Relació de tots els materials gràfics editats i impresos i quina empresa concretament ha fet cada treball.


D’altra banda, el Sr. Rigau ha assegurat als mitjans de comunicació que l’empresa TECNIGENIA HA AVANÇAT 120.000 EUROS A LA CANDIDATURA, per poder fer front a la poca implicació municipal que només hauria aportat uns 10.000 euros.

És de vital importància confirmar les manifestacions del Sr. Rigau. Per això demanem:

Totes les factures DESGLOSSADES de les empreses subcontractades per TECNIGENIA.
La relació dels pagaments efectuats als proveïdors per part de Tecnigenia fins a un total de 120.000 euros, COMPULSADA PER LES ENTITATS BANCÀRIES CORRESPONENTS.

En el cas que aquesta informació NO ESTIGUI INCLOSA A L’AUDITORIA, els nostres representants l’aniran a recollir a la seu de la Candidatura el proper dilluns 22.
Entenem que es un temps més que prudencial per poder recopilar-la.