dimarts, 7 d’octubre del 2008

LA FAÇANA MARÍTIMA NO TÉ NI UN EURO

El Sr. Ballesteros ha respost a les declaracions del Conseller Municipal de CiU Jordi Sendra en que aquest denunciava que per als pressupostos de l’Estat de l’any 2009 no hi havia ni un EURO per al Projecte de Soterrament del ferrocarril per la façana marítima de Tarragona, mostrant-se a la societat com realment és, un dèspota intolerant : “no en tenen ni idea. Que es dediquin a altres coses i ens deixin a nosaltres, els que volem treballar per Tarragona”.

I com sempre fa un estirabot contra CiU per amagar la crua realitat de les coses. El Projecte de Façana Marítima de Tarragona NO TÉ UN EURO EN EL PRESSUPOST DEL 2009. S’hi posi com s’hi posi, digui les excuses que digui està enganyant als ciutadans de Tarragona. Que no surti amb falsos arguments d’un suposat “FONS” del Ministeri de Foment per la Façana. També hi haurà un Fons per al soterrament del Pas a nivell de la Plaça dels Carros? I per a traspassar el Banc d’Espanya? I pel Passeig de la Platja Llarga. I els famosos 3 milions de la Sra. Chacón pel Mercat Central?.

Una vegada més els diputats socialistes tarragonins no han estat al lloro i els han colat un gol des de Madrid. I el Sr. Ballesteros i el seu govern, com sempre més preocupats del autobombo i la imatge, acaben matant al missatger.

Reconegui Sr. Alcalde que li han marcat un gol per l’esquadra i posi ordre entre els diputats socialistes que teòricament han de defensar els interessos de la nostra ciutat. Els nostres ja ho fan denunciant aquesta manca d’inversió en temes cabdals per Tarragona com els que hem esmentat.

Tarragona, 07 d’octubre de 2008.
Jordi-Miquel Sendra Vellvè

1 comentari:

Anònim ha dit...

Viva el gobierno amigo, viva la luz del socialismo, viva el equipo de gobierno más trabajador e inteligente que hay y habrá bajo la capa del sol.

Deu meu, fins quan. !
Moció de censura ja!! .