divendres, 17 d’octubre del 2008

L'ESTACIÓ DEL CAMP, UNA ERRADA HISTÒRICA DEL GOVERN SOCIALISTA

El Sr. Ballesteros, cada dia ens sopren més amb les seves declaracions, poc fonamentades i poc sòlides.

Cal que tothom sàpiga que el projecte inicial del traçat del TGV, era Madrid-Saragossa-Lleida-Vilafranca-Barcelona, deixant a la nostra ciutat fora del recorregut. Aquest projecte estava recolzat pel Sr. Borrell, aleshores Ministre de Foment i Obres Públiques, i recolzat pel Sr. Ballesteros, aleshores a l'oposició de l'Ajuntament de Tarragona.

L'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, va lluitar perquè aquesta línia inclogués a Tarragona, ja que això significaria molt per la nostra ciutat, la nostra indústria, i els nostres ciutadans.

Com tots ja sabem, l'alta velocitat necessita gaudir d'un traçat el menys accidentat i el més rectilini possible, per tal d'explotar plenament les seves possibilitats. Així doncs les dificultats orogràfiques, així com la ubicació tant de l’aeroport de Reus, com del complex petroquímic i d’altres indústries que el nostre territori allotja, creava una barrera que impossibilitava l’arribada de l’alta velocitat a la nostra ciutat.

Un cop vist tot això l’única alternativa que quedava era posar l'estació a la ubicació actual. En definitiva, que el que ara cal és que el Sr. Ballesteros i els seus amics de Madrid, ho facin millor que fa uns anys i rectifiquin les seves errades del passat. I si el Sr. Ballesteros té algun dubte del que diu aquesta nota de premsa, li recomanem que faci ús de l'hemeroteca.

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

I ara amb la de Reus-Costa Daurada, semblarà que baixar del tren i de cap a la sorra.
Home ja pels de Reus recomenaria, el nom de Tarragona de Dalt i així tots contents.