dimarts, 7 d’octubre del 2008

PUJADA EN MÉS D'UN 30% EL PREU DE LES PISICINES MUNICIPALS

Davant de les diferents noticies aparegudes en diversos mitjans de comunicació, relatives a l’increment de preus, aprovats ahir en Comissió de govern d’aquest ajuntament referents a preus públics del Patronat municipal d’esports, el grup municipal de CiU vol denunciar el parany que comporta la informació presentada per la senyora Floria.

Volem desmentir rotundament que es tracti només d’un increment del 3% tal com s’ha publicat. En realitat estem parlant d’un increment que supera 30%. En aquest moments de crisi econòmica entenem que és una puja desmesurada i que perjudica greument i en especial als grups més desafavorits (estudiants, jubilats,...).

L’increment és 6 vegades superior a l’IPC.

Aquesta és una prova més de la manca de sensibilitat del govern del Sr. Ballesteros. De l’engany amb el qual presenten les xifres i del nou tarannà: increment de la taxa d’escombraries, increment del preu de la grua municipal, increment del preu dels aparcaments, etc...

Si be és cert que aquest increment permetrà als usuaris accedir a d’altres serveis oferts pel PMET, també és ben cert que l’immensa majoria dels usuaris només volen fer ús del servei de piscina exclusivament i per tant, es tracta d’una pujada encoberta pròpia de l’estil de fer política de l’actual Equip de Govern.

El Grup Municipal de CiU demana al Consell Rector del Patronat d’Esports i al Conseller d’Esports que rectifiquin aquest preu públic

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com els del Pep i els del A. Caballero no es mullen ni a les piscines, dons així anem. Per cert, es que la Floripondia no sap treura un percentatge o que?.

Anònim ha dit...

És la segona pujada de preus aquest any?

Anònim ha dit...

Ostres, els immigrans de Campclar i d'arreu, es banyaran, faran yakutsi, sauna i els treuran els polls a la piscina per 12€. Perqué jo no penso portar als meus fills a que s'omplin de polls com està passant a la piscina del Serrallo, que hi vagi el mallolillo i és renti les caguetes.