dimarts, 2 de desembre del 2008

UN NOU EXEMPLE DEL DESGAVELL EN LA PLANIFICACIÓ I ACTUACIONS DE L'ÀREA DE SEGURETAT DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA

El Grup Municipal de Convergència i Unió de l’Ajuntament de Tarragona davant la notícia del nomenament d’un nou cap de la Guàrdia Urbana de Tarragona vol manifestar el següent:

• El nomenament d’un nou Cap de la Guardia Urbana constitueix un exemple més del desgavell en la planificació i actuació del regidor de l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Tarragona, Sr. Castillo en l’àmbit de la Guàrdia Urbana de la qual és responsable polític directe.

• No ens creiem que el nomenament del Sr. Enrique Fernández Ferreira, fins ara Cap de la Guardia Urbana, fos transitori com s’ha argumentat. La seva presa de possessió es va fer amb tota la transcendència que mereix un nomenament definitiu. Tanmateix, no considerem positiu que un càrrec d’aquestes condicions i importància s’hagi de caracteritzar per la seva transitorietat, si no confiava l’equip de govern en el Sr. Fernández no entenem el perquè del seu nomenament. Volem destacar finalment que aquesta decisió ens sorprèn perquè considerem que el Sr. Enrique Fernández Ferreira té una més que demostrada competència professional.

• Finalment, i reiterant el nostre respecte pel nou cap de la Guardia Urbana i per la seva preparació, considerem que al nomenar-se un cap provinent d’un cos de seguretat independent a la Guardia Urbana, en concret dels Mossos d’Esquadra, el Sr. Ballesteros i el Sr. Castillo demostren que no confien prou en la preparació dels agents de la Guardia Urbana.

• El Grup municipal de CIU considera més adient que la designació del nou cap de la Guardia Urbana hagués recaigut en un dels seus membres, mitjançant una promoció interna, reconeixent la preparació i dedicació dels mateixos. Aquesta designació ha suposat una falta de reconeixement als mèrits i la competència dels membres de la Guardia Urbana de Tarragona.



Tarragona, 1 de desembre de 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La GU ha estat en paràlisis total desprès dels molts anys del seu govern, de no preparar la GU pel futur, de no donar la formació necessària, de no invertir en personal i en la comissaria, de no tenir un conseller delegat com ara i de moltes coses més que vostès no entendrien.

L'actual equip de govern si confia en els agents i comandaments de la GU que durant molt anys amb escassos recursos humans i material han estat a l'alçada de les circumstancies. "fent milers d'hores extres per falta d'efectius"

Son vostès els que no van confiar en la GU per garantir la seguretat de Tarragona, i així poder passar la pilota a la Generalitat i als "MOSSOS".

Els "URBANUS" com deia l'anterior alcalde i d'altres, ja no som els "URBANUS" dels anys de Franco, els membres de la GU som un cos suficientment preparat per assumir qualsevol competència policial gracies al interes personal de molts per formar-se i reciclar-se.

Els qui pot ser no s'han adaptat als nous temps son els que cal substituir i portar un cap nou amb idees del segle XXI.

Com en el futbol, quan l'equip falla, es culpa de l'entrenador i la GU necessita un nou entrenador.

Un agent de la Guàrdia Urbana,

Anònim ha dit...

Heu revisat l'expedient de contractació?, teniu els informes que Interior, té de tots el Mossos?; Quina serà la retribució ? quina tenia l'antic cap?. Té algun carnet politic els aspirants?.

Anònim ha dit...

Te el carnet de merit i capacitat demostrada als MOSSO i desitgem igual resposta a la GU.
Per mi com si te el carnet del club SUPER-3 o del Tarraconins.
"da igual que el gato sea blanco o negro, lo importante es que caze ratones"

Un agent de Mossos a la GU de Tarragona.