dimecres, 26 de novembre de 2008

EL SR. BALLESTEROS NO ÉS SENSIBLE A LA CRISI ECONÒMICA

Davant la crisi econòmica que conviu amb nosaltres, ja fa uns mesos, el nostre grup municipal va demanar a l’equip de govern que congelés tots els impostos i taxes que siguin responsabilitat d’aquest Ajuntament.
En perjudici de tots els ciutadans de Tarragona, l’equip de govern es va negar a la nostra petició.
Ara toca aprovar els pressupostos, i el nostre grup municipal torna a sol·licitar el següent:
Que es revisi el càlcul de taxes i impostos, que s’aplicaran al 2009, ja que s’han calculat en base a un IPC del 4,7%, i actualment és bastant més baix, i pot acabar a finals d’any, prop del 2,5%, segons el President Rodríguez-Zapatero.
I això perquè ho demanem:
Els salaris dels Tarragonins es revisaran en base al IPC de desembre(possiblement sobre un 2%), però per contra els impostos i taxes que hauran de pagar seran en base al 4,7% que havia al mes de setembre.

PER TANT, DEMANEM RESPONSABILITAT A UN EQUIP DE GOVERN, QUE SEMPRE S’HA OMPLERT LA BOCA DIENT QUE REALITZARIA PRESSUPOSTOS PER LES PERSONES. DONCS SI ÉS AIXÍ, CONGELIN O REBAIXIN ELS IMPOSTOS I TAXES PEL 2009.

1 comentari:

començo a està fart ha dit...

Els adalits de la contencio del despilfarro, el no endeutament, la reducció de deuta, nomès venen fum, el que es pijor es que encarar queden 2,5 anys ? no es pot presentar una moció de confiança?.