dimecres, 17 de desembre del 2008

ELS TARRAGONINS CADA DIA AUGMENTEN LES LLISTES DE L’ATUR, I EL GOVERN DEL SR. BALLESTEROS ESTÀ DE FESTA

És molt preocupant, llegir la premsa diària o sentir les notícies. La realitat és la que és, i no podem perdre de vista que cada dia, més famílies tarragonines, passen a formar part de la llista negra. I perquè l’anomeno així, doncs perquè en molts casos, un dels membres de la parella ja va perdre la feina fa uns mesos, i ara li toca al darrer de la família que aportava diners a casa, i sincerament, aquesta és una situació molt critica.

Tots sóm conscients que aquesta és una crisi global, i que no es pot culpabilitzar a ningú d’ella, però també hem de tenir en compte que si hi han governs responsables es poden buscar solucions. Es demana responsabilitat a totes les institucions que puguin fer alguna cosa per ajudar, i sobretot a les institucions més properes al ciutadà, com són els Ajuntaments.

I en aquest sentit, el nostre Grup Municipal denúncia que els governs socialistes en general i el govern del Sr. Ballesteros, no ha previst cap partida al pressupost, especifica per aquest tema. És més, ens molesta de forma especial, que argumentin que han fet un pressupost destinat a les persones, quan si s’apliqués el mateix percentatge de despesa que CIU va aplicar al 2007, destinarien 5.000.000 d’euros més per les politiques socials i per les persones.

Un pressupost que puja tots els impostos i taxes seguint l’IPC del 4,7%, quant probablement segons diu el sr. Zapatero acabarem el 2008 amb un IPC del 2%, quantitat per la que es regiran els augments de les nòmines dels Tarragonins, ¡¡una bona diferència!!!

Ah!!, però el que si han fet és augmentar respecte al 2008, 2.800.000 milions d’euros, el capítol 1 que és el de personal. Molts podran pensar, que bé, com a mínim potser tindrem opcions d’accedir a algun dels llocs de treball nous, que es puguin crear a l’Ajuntament, doncs que els quedi molt clar que això NO SERÀ AIXÍ.

La tècnica que ha emprat el sr. Ballesteros i el seu equip de govern, és engreixar l’organigrama per dalt, i en molts casos creant la plaça a mida, el que significa “per sempre més”, enlloc de fer-ho per baix per tal de poder donar més oportunitats altres funcionaris o a qualsevol ciutadà. A més tots els llocs de responsabilitat i d’altres, que s’ofereixen, són pels amics socialistes, o per funcionaris afins, que opten a promoció interna i més càrrecs de confiança, que pel que sembla els regidors socialistes necessiten molts.

Una altra partida que ha augmentat significativament, és la partida de publicitat, que lògicament oculta les anteriors partides de despeses de representació, i a més servirà per fer més publicitat i autobombo de lo bons que són i lo be que ho fan tot, i d’amagat continuaran gastant els diners que vulguin, com si la crisi no anés amb ells.

Tenim la sensació que els socialistes tenen creada una xarxa piramidal, i pensen que per tenir contents a uns quants cents de persones a Tarragona, també tindran a les seves famílies, però caldria que no perdin de vista que Tarragona és molt més que la seva família socialista, cal que el sr. Ballesteros recordi que és l’alcalde de tots, tant dels que el van votar, com gairebé la meitat de Tarragonins que van anar a les urnes a les darreres municipals i no van confiar en ell.

Sr. Ballesteros, SI LI QUEDA UNA MICA DE TOT ALLÒ DEL QUE PRESUMIA A LA CAMPANYA ELECTORAL, I ENCARA APRECIA LA NOSTRA CIUTAT, LI DEMANEM RESPONSABILITAT ENVERS ALS NOSTRES CIUTADANS, i per tant que modifiquin les partides de despeses de l’Ajuntament pel 2009, i inclogui alguna que prevegui la possibilitat de donar ajut, o feina a les persones desocupades de la nostra ciutat. De ben segur li estaran molt agraïts.

Maribel Rubio

Regidora del Grup Municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El més trist de tot, es que l'alcalde nomès surt a les fotos, la Floria per la seva mala milk, i els demés sen fet "fus", com el de cal "sefus".

De polítiques socials ja em direu, la llei de la Dependencia no saben n per on agafar-la, la llei de barris, nomès per esmorçar i xerrar amb ve¨ns nous vinguts, que aviat s'aniran per manca de feina, els ajuts als joves, olvidats i trets dels pressupostos, ara rebaixaran les subvencions a la AAV, clar una vegada votat, que perque les volen.

Congelats els sous?, quins?, els del treballadors?, perque el del alcalde (a mitja jornada) es de ministra i els de càrrec de confiança, baja ni que fossin jeques arabs.
Hay si el Recasens aixeques el cap.??.

Am els 24 milions de la llei de barris, el 22 que en toquen de la bufanda del ZP, i l'ajut de 500 mil més fomentar l'ocupació, sen podrien fer moltes de coses, si algú es posés a treballar i a pensar. Pero al Alcalde, ja va dir que nomès dedicaria un 30% de temps a despatx, el resta i la resta de regidors, a tombà i a innaugurar, firetes, pedretes, i congresos. Apa noi

Anònim ha dit...

He llegit l'article del Fede Adan al Mestarragona, està molt bè. però molts de les coses que hi diu, fa temps que les sabiem i en les pensavem. Però desprès de la crítica, ve la proposta, espero que per espai no ll'agi posat, però cal fer propostes positives, i posibles, n ls mentides acostomadas del psoe, des de el famosos "1 millon de puestos" o el "plenao empleo" de ZP o el de Pasqual aprovaré lo que aprube el Parlment" d'això en tenim un tip i l'olla plena. Com partit a l'oposició, us cal fer propostes, fer-se liders, ser la veu del poble que no es conforme, que denuncia, càrrec de confiança i mlñaversació e fons com la Visa del Sr. Gustavo o la llum del "iluminiat" del Caballerro i Sanahujes o el viatjes i caves de la Roser, sense que entengui un borrall (auxiliar de Benestar) cal fer propostes de la façana, de fer una Tarragona productiva, un destí turístic, unes comunicacins com calen (avió i tren) i que 'en prengui en serietat, no manipulan els medidors de les nuclears... etc i si es necesri es crida a la gent al carrer o devan de la Generalitat com fan el de Nisssan i altres i presentar mocions de reprobació i destapar tota la bruticia que hi ha sota les catifes de Palau. On son els quadres desapareguts??, heu vist per dins la casa Museo de Casa Castellarnau, voleu cosa mès desprofitada que els museos de Tarragona, el Paleocristiá i l'Escola d'Idiomes el jardi romà, amb les seves farigoles i romaní, tant costa??.
Señor Adan, faci una 2 o tercera part i liderim alguna proposta o protesta, aquesta ciutat la tenen adormida profesionals de la política que fa 30 anys que no donen un pal al aigua (Ballesteros, Sabatè,Burgasé, Ruiz,Fusté, Sanahujes, Abello's etc.