dilluns, 12 de gener del 2009

La segregació de la Canonja un “Frau Polític”

Darreres actuacions del grup de CIU en el procés de segregació de la Canonja

8 d’octubre de 2007 – pregunta sr. Jordi Sendra a Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona, sobre l’estat del procés. L’Alcalde respon literalment: “va sin pausa i con prisa”

20 de juny de 2008 – nova pregunta sr. Jordi Sendra a Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona, que va contestar l’Alcalde per escrit sense afegir cap novetat.

18 de juny de 2008 – moció presentada per CIU al Consell Plenari de l’Ajuntament on s’instava al govern de la Generalitat a resoldre en 6 mesos la redacció d’una proposta de Llei, especifica per la Canonja. APROVADA PER TOTS ELS GRUPS POLÍTICS PER UNANIMITAT.

21 d’octubre de 2008 – proposta de resolució presentada pels diputats de CIU al Parlament de Catalunya on s’insta al govern a tramitar amb urgència la segregació de la Canonja.

Declaracions a la PREMSA dels governs tant de la Generalitat com de l’Ajuntament de Tarragona:

Alguns titulars “perla” que ens deixen els socialistes i els d’ERC.

Butlletí municipal – juliol-agost 2008

“Ballesteros promet celeritat en la segregació de la Canonja”

23 de gener de 2008 – Més Tarragona

“Puigcercós es compromet a fixar el calendari de la segregació de la Canonja en tres mesos”

26 de juny de 2007 – Aquí

“Ballesteros vol “salvar” els 3 km. per la independència canonjina”

26 de juny de 2007 – Diari de Tarragona

“Ballesteros agilizará el proceso de la independencia de la Canonja”

Vaja, després d’aquestes contradiccions o mentides, cada un que jutgi com millor li sembli, cal dir molt poc més.

Convergència i Unió tant a l’Ajuntament de Tarragona com a la Generalitat, vam iniciar els tràmits perquè la segregació de La Canonja fos un fet i no és quedés en paper mullat.

El partit Socialista amb la complicitat d’ERC, tant a la Generalitat com a l’ajuntament de Tarragona no han tingut mai interès de fer una realitat aquesta segregació. Aquests partits només miren el seu interès electoral, i els importa ben poc el que el ciutadans de La Canonja vulguin.

Tot plegat una absoluta fal·làcia. Com sempre un cop més, les paraules del sr. Ballesteros i el govern de la Generalitat es queden només en això, paraules.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I peruqè surt una pelacanyes, i diu que iCv, no hi va estar ma d'acord?. Calen fotocopies d'actA? o de diaris, o simplement els deixem estar com inutils que son.

Anònim ha dit...

Si no podem segregar La Canonja, perque tot el paripé de les reunions, que inclús veran arribar a valorar el traspàs. Es que Tarragona s'arruina o què passa, lo dels 3000 metres de solar lliure es sabia de temps i es va continuar invertin tamps i diners en el projecte de segregació.
Algú ens està aixan la camisa o jungant amb els sentiments de la gent, a la fí i al cap volen governar el impostos des de la Canonja, per politics canonjins i per això no cal segregació. nomès voluntat politica dels tarragonins

Anònim ha dit...

Home ho podrien provar amb "Mas Ricart" poser allí no hi han tans carnets socialistos.